Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Εξαρτήματα για σκούπες υγρής-ξηρής αναρρόφησης WD

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΥΓΡΗΣ ΚΑΙ ΞΗΡΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

Η Kärcher προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χρήσιμη σειρά εξαρτημάτων για καθημερινή χρήση καθώς και για ειδικές εφαρμογές. Η γκάμα των αξεσουάρ καλύπτει το σωστό ακροφύσιο αναρρόφησης, τον κατάλληλο σωλήνα μέσω ειδικών συστημάτων φίλτρων. Διατίθενται διαφορετικά μεγέθη μπαταριών και φορτιστές  για την σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης (WD). Οι WD της Kärcher με καλώδιο αλλά και εκείνες που λειτουργούν με μπαταρία σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα εξαρτήματα για κάθε εργασία καθαρισμού, προσφέρουν τη σωστή διαμόρφωση, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και υψηλό επίπεδο άνεσης για τον χρήστη.

Κάνει τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης ακόμα πιο ευέλικτες: Γνήσια αξεσουάρ Kärcher για τις WD

Είτε πρόκειται για στενούς χώρους στο εσωτερικό του οχήματος, για τη σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων ή για τη συλλογή σκόνης από τρυπάνι. Μόνο με το κατάλληλο αξεσουάρ οι WD μπορούν να εμφανίσουν την πλήρη πολυλειτουργική τους φύση, χωρίς να αφήνουν περιθώρια βρωμιάς. Τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφηφης της Kärcher. Μαζί με τις συσκευές, απελευθερώνουν άκρως εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα καθαρισμού και διευρύνουν τις δυνατότητες εφαρμογής.

Φίλτρα

Το φυσίγγιο Kärcher και τα επίπεδα πτυχωμένα φίλτρα εντυπωσιάζουν με μια μεγάλη περιοχή φίλτρου σε μικρό χώρο και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν. Για τις νέες WD, η Kärcher προσφέρει τώρα σακούλες φίλτρου fleece αντί για χάρτινες σακούλες φίλτρου, οι οποίες εντυπωσιάζουν με επιπλέον πλεονεκτήματα: Είναι πιο ανθεκτικές στο σκίσιμο και προσφέρουν καλύτερο διαχωρισμό.

Το ενσωματωμένο Filter Finder δείχνει ποιες σακούλες φίλτρων ή φίλτρα λειτουργούν για ποιες συσκευές. Χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας της συσκευής, που μπορείτε να βρείτε στην πινακίδα τύπου, μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τη σωστή σακούλα φίλτρου και φίλτρο.

Ποιο φίλτρο και ποια σακούλα φίλτρου είναι κατάλληλα για ποια σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης;

18,99 
Το φίλτρο φυσιγγίου καθιστά δυνατή την αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα χωρίς να απαιτείται επιπλέον αλλαγή φίλτρου. Είναι κατάλληλη για μοντέλα όπως οι σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher WD 2 Plus, WD 3, KWD 1–KWD 3 και οι μηχανές πλύσης - απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών SE 4001 και SE 4002.
15,99 
Οι εξαιρετικά ανθεκτικές στο σκίσιμο σακούλες φίλτρου fleece έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher WD 2 Plus, WD 3, WD 3 Battery και KWD 1-KWD 3 καθώς και για τις μηχανές καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών SE 4001/SE 4002.
16,99 
Εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά σακούλες φίλτρου από μαλακό ύφασμα με υψηλό βαθμό κατακράτησης σκόνης. Για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων από τις σειρές MV 4 έως MV 6 και WD 4 έως WD 6.
21,99 
Επίπεδο πτυχωτό φίλτρο για τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων Kärcher Home & Garden από τις σειρές MV 4 έως MV 6 και WD 4 έως WD 6. Η ενσωμάτωση στο ειδικό κουτί φίλτρου της συσκευής επιτρέπει την αλλαγή φίλτρου χωρίς να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους.

Κιτ εργασιών

Τα κιτ εργασιών της Kärcher είναι πολύ πρακτικά και ευέλικτα: Εξοπλισμένα με διάφορα ακροφύσια, μια μεγάλη ποικιλία από προβλήματα καθαρισμού μπορούν να λυθούν γρήγορα και απλά. Για παράδειγμα, ο καθαρισμός ολόκληρου του εσωτερικού του αυτοκινήτου είναι δυνατός με το κιτ καθαρισμού εσωτερικού αυτοκινήτου.

24,99 
Το σετ βούρτσας αναρρόφησης επιτρέπει τον σχολαστικό καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων Home & Garden.
24,99 
Εύκαμπτος σωλήνας 1 m, εξαιρετικά λεπτός, με αντάπτορα για την εύκολη σύνδεση φορητών ηλεκτρικών εργαλείων σε ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης (εκδόσεις με πρίζα ρεύματος).
39,99 
Το πρακτικό κιτ οικιακών εργασιών είναι κατάλληλο για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών Kärcher από τη σειρά Home & Garden.
69,99 
Από τα πατάκια και τα καθίσματα έως το πορτ-μπαγκάζ: το ειδικό κιτ για τις σκούπες WD της Kärcher διασφαλίζει την αδιάλειπτη εργασία καθαρισμού του εσωτερικού αυτοκινήτου.

Ακροφύσια

Τα ειδικά αναπτυγμένα ακροφύσια εγγυώνται επίσης τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού: Το εναλλασσόμενο ακροφύσιο δαπέδου, για παράδειγμα, εγγυάται τόσο γρήγορη όσο και χωρίς υπολείμματα συλλογή ρύπων για υγρούς ή ξηρούς ρύπους, χονροειδείς και μη.

29,99 
Μεταστρέψιμο ακροφύσιο υγρής και ξηρής αναρρόφησης για τέλεια αναρρόφηση ρύπων. Εύκολη προσαρμογή σε υγρούς ή ξηρούς ρύπους με τον διακόπτη ποδιού. Για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων Kärcher από τη σειρά Home & Garden.
14,99 
Πλήρως επανασχεδιασμένο ακροφύσιο πολύ μεγάλου μήκους για εσοχές. Ιδανικό για δυσπρόσιτα σημεία μέσα στο αυτοκίνητο (π.χ. χαραμάδες και εσοχές. Κατάλληλο για όλες τις σκούπεςWD της Kärcher.
24,99 
Εγγυημένο γρήγορο, αβίαστο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα: Με το ακροφύσιο αυτοκινήτου, μπορείτε να καθαρίζετε τις υφασμάτινες επιφάνειες στο αυτοκίνητό σας και μέσα στο σπίτι άνετα και σχολαστικά.

Ειδικές εφαρμογές

Οι ειδικές εφαρμογές απαιτούν συγκεκριμένες λύσεις: Ο συλλέκτης σκόνης τρυπανιού Kärcher, για παράδειγμα, επιτρέπει την ασφαλή και χωρίς σκόνη διάτρηση σε όλες τις κοινές περιοχές τοίχου και οροφής αναρροφώντας τη σκόνη του τρυπανιού απευθείας στην τρύπα.

17,99 
Πρακτικός σωλήνας αναρρόφησης προέκτασης για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εκτέλεση της εργασίας. Η επέκταση του σωλήνα αναρρόφησης συνιστάται ιδιαίτερα για εφαρμογές σε δυσπρόσιτες περιοχές.
39,99 
Η προέκταση εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης μήκους 3,5 m είναι κατάλληλη για όλες τις σκούπες WD της Kärcher και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακτίνα εργασίας και περισσότερη ελευθερία κινήσεων.
34,99 
Το νέο εξάρτημα για τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων WD 2-6 σάς επιτρέπει να κάνετε τρύπες με ασφάλεια και χωρίς σκόνη στους συμβατικούς τοίχους και τα ταβάνια. Η σκόνη από το τρυπάνι αναρροφάται κατευθείαν από την τρύπα του τρυπανιού.

Εξαρτήματα για μπαταριοκίνητες σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης

Απεριόριστη ελευθερία: Με τις ανταλλάξιμες μπαταρίες και τους ταχείς φορτιστές της πλατφόρμας Kärcher Battery Power 18 V ή 36 V, οι WD που λειτουργούν με μπαταρία είναι έτοιμες για χρήση ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν δεν υπάρχει πρίζα κοντά.

Και για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, οι μπαταρίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άλλες συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 18 V ή 36 V Kärcher Battery Power.

Προσφορά!
69,99 
Ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V/2,5 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές με την πλατφόρμα μπαταριών 18 V Kärcher.
Προσφορά!
109,99 
Ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V/5,0 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές με την πλατφόρμα μπαταριών 18 V Kärcher.
Προσφορά!
144,99 
Ανταλλάξιμη μπαταρία 36 V/2,5 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές με την πλατφόρμα μπαταριών 36 V Kärcher.
Προσφορά!
189,99 
Ανταλλάξιμη μπαταρία 36 V/5,0 Ah Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για όλες τις συσκευές με μπαταρία οι οποίες ανήκουν στην πλατφόρμα μπαταριών 36V της Kärcher.
Προσφορά!
114,99 
Το Battery Power 18/25 Starter Kit περιλαμβάνει την ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V/2,5 Ah Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης μπαταριών 18 V. Για όλες τις συσκευές με μπαταρία οι οποίες ανήκουν στην πλατφόρμα μπαταριών 18 V της Kärcher.
Προσφορά!
209,99 
Το Battery Power 36/25 Starter Kit, περιλαμβάνει την ανταλλάξιμη μπαταρία 36 V/2,5 Ah Battery Power και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης μπαταριών 36 V. Για όλες τις συσκευές με μπαταρία οι οποίες ανήκουν στην πλατφόρμα μπαταριών 36 V της Kärcher.
44,99 
Ο φορτιστής ταχείας φόρτισης φορτίζει την ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V/2,5 Ah Battery Power της Kärcher στο 80% μέσα σε μόλις 44 λεπτά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μπαταρίες της πλατφόρμας μπαταριών 18 V της Kärcher.
64,99 
Με τον φορτιστή ταχείας φόρτισης, η ανταλλάξιμη μπαταρία 36 V/2,5 Ah μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 48 λεπτά. Κατάλληλος και για όλες τις άλλες μπαταρίες της πλατφόρμας μπαταριών 36 V Kärcher.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα εξαρτήματα για τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών