ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΧΑΛΙΩΝ

Υγιεινός καθαρισμός χαλιών, ταπετσαριών, στρωμάτων, υφασμάτινων επιφανειών και καθισμάτων αυτοκινήτου. Το χημικό spray καθαρισμού χαλιών RM 519, το οποίο διαλύεται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες και αναρροφάται μαζί με το διαλυμένο ρύπο. Αυτές οι συσκευές είναι ακόμη ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες και τους κατόχους κατοικιδίων.

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΟΥΣ

Από λεκέδες καφέ στο χαλί, λεκέδες κρασιού στον καναπέ, πιτσιλιές λάσπης στο κάθισμα αυτοκινήτου ή βρεγμένα ίχνη σε δάπεδο με πλακάκια, το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι πάντα εκπληκτικό όταν χρησιμοποιείς τις σκούπες SE της Kärcher! Οι μηχανές καθαρισμού χαλιών ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Το λίπος, η βρωμιά και οι οσμές απομακρύνονται έτσι πλήρως, καθιστώντας αυτά τα μηχανήματα κατάλληλα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και νοικοκυριά με κατοικίδια.

Οι σκούπες SE της Kärcher είναι τόσο εύχρηστες όσο μια ηλεκτρική σκούπα. Υπάρχουν δύο μεγάλα κουμπιά στη συσκευή, ένα για τη λειτουργία ψεκασμού και ένα άλλο για σκούπισμα. Με ήπιους, καθημερινούς ρύπους και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα, ώστε να χρειάζεται μία μόνο κίνηση στην επιφάνεια. Σε περίπτωση έντονων ρύπων, συνιστούμε να ψεκάζεις πρώτα την επιφάνεια, αφήνοντας το καθαριστικό να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσεις.

Υποσχόμαστε ότι δεν έχεις νιώσει ποτέ τόσο ικανοποιημένος μετά από μια εργασία καθαρισμού, ακόμα κι αν το χαλί ή η ταπετσαρία σου φαίνονται αρκετά καθαρά, θα εκπλαγείς με το πόσο βρώμικο είναι το νερό μετά τον καθαρισμό!

SE 4001

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ

Ακολούθησε αυτά τα βήματα όταν καθαρίζεις το χαλί, τον καναπέ, το κάθισμα αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη επιφάνεια με τις σκούπες SE της Kärcher και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

SE 4001 Fill

Βήμα 1ο: Γέμισε τη δεξαμενή του διαλύματος με ζεστό νερό και πρόσθεσε το κατάλληλο καθαριστικό στη συνιστώμενη δόση.

SE 4001 Clean

Βήμα 2ο: Καθάρισε την επιφάνεια με ομαλές κινήσεις από μπροστά προς τα πίσω σε νοητές λωρίδες. Το νερό ψεκάζεται στις ίνες και οι ρύποι αναρροφώνται. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ανανεωμένη επιφάνεια.

SE 4001 Empty

Βήμα 3ο: Άδειασε το βρώμικο νερό και ξέπλυνε τη δεξαμενή ανάκτησης.

SE 4001 Water

Βήμα 4ο: Εάν είναι απαραίτητο, μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία καθαρισμού αλλά ΜΟΝΟ με ΝΕΡΟ. Αυτό σου επιτρέπει να αφαιρέσεις τα υπολείμματα σαπουνιού και να απολαύσεις ένα καθαρό αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

SE 4001 Store

Βήμα 5ο: Αποθήκευσε το μηχάνημα και άφησε την καθαρισμένη επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς.

Deep cleaning with Kärcher spray extraction cleaners

Βαθύς καθαρισμός: Πως θα καθαρίσεις τα χαλιά σε βάθος

Μάθε περισσότερες συμβουλές για το πλύσιμο των χαλιών και την αφαίρεση λεκέδων από την Kärcher!

 Καθαριστές χαλιών
Product Image
SALES!
264,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
Product Image
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
SALES!
169,99 
Η ισχυρή μηχανή ψεκασμού - αναρρόφησης θα σε εντυπωσιάσει καθαρίζοντας βαθιά μέσα στις ίνες του εσωτερικού του οχήματος ή του χαλιού. Προσφέρει μέγιστ...
 Εξαρτήματα & Χημικά

Ανακάλυψε τα εξαρτήματα και τα χημικά για τους καθαριστές χαλιών

 Video

SE

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών