Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Σκούπες SE – Καθαριστές χαλιών

Σκούπες SE – Καθαριστές χαλιών

Υγιεινός καθαρισμός χαλιών, ταπετσαριών, στρωμάτων, υφασμάτινων επιφανειών και καθισμάτων αυτοκινήτου. Το χημικό spray καθαρισμού χαλιών RM 519 ή το RM 760, τα οποία διαλύονται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρούν βαθιά μέσα στις ίνες και αναρροφάται μαζί με το διαλυμένο ρύπο. Αυτές οι συσκευές είναι ακόμη ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες και τους κατόχους κατοικιδίων.

Οι νέες σκούπες SE πιο ανανεωμένες από ποτέ! Έρχονται στο σπίτι σου για να SE εντυπωσιάσουν!

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΟΥΣ


Από λεκέδες καφέ στο χαλί, λεκέδες κρασιού στον καναπέ, πιτσιλιές λάσπης στο κάθισμα αυτοκινήτου ή βρεγμένα ίχνη σε δάπεδο με πλακάκια, το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι πάντα εκπληκτικό όταν χρησιμοποιείς τις σκούπες SE της Kärcher! Οι μηχανές καθαρισμού χαλιών ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Το λίπος, η βρωμιά και οι οσμές απομακρύνονται έτσι πλήρως, καθιστώντας αυτά τα μηχανήματα κατάλληλα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και νοικοκυριά με κατοικίδια.

Οι σκούπες SE της Kärcher είναι τόσο εύχρηστες όσο μια ηλεκτρική σκούπα. Υπάρχουν δύο μεγάλα κουμπιά στη συσκευή, ένα για τη λειτουργία ψεκασμού και ένα άλλο για σκούπισμα. Με ήπιους, καθημερινούς ρύπους και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα, ώστε να χρειάζεται μία μόνο κίνηση στην επιφάνεια. Σε περίπτωση έντονων ρύπων, συνιστούμε να ψεκάζεις πρώτα την επιφάνεια, αφήνοντας το καθαριστικό να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσεις.

Υποσχόμαστε ότι δεν έχεις νιώσει ποτέ τόσο ικανοποιημένος μετά από μια εργασία καθαρισμού, ακόμα κι αν το χαλί ή η ταπετσαρία σου φαίνονται αρκετά καθαρά, θα εκπλαγείς με το πόσο βρώμικο είναι το νερό μετά τον καθαρισμό!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Ο ειδικός στον καθαρισμό χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών: Μπορείς να απομακρύνεις ακόμα και τους πιο επίμονους ρύπους, σε όλες σχεδόν τις υφασμάτινες επιφάνειες. Από τα καθίσματα αυτοκινήτων και τα χαλιά, τα χαλάκια πόρτας μέχρι τα έπιπλα κήπου, τις ταπετσαρίες ή τα υφασμάτινα καλύμματα – οι μηχανές ψεκασμού αναρρόφησης της Kärcher προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Λίπη, ρύποι και δυσάρεστες οσμές; Δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΝΑ

Καθαρισμός σε βάθος ινών: Οι SE κάνουν ακριβώς αυτό. Σου επιτρέπουν να απομακρύνεις ακόμη και βαθιά ριζωμένους ρύπους σε ελάχιστο χρόνο. Για απορροφητικό αλλά και ενεργειακά αποδοτικό και υγιεινό καθαρισμό. Ιδιαίτερα οι αλλεργιοπαθείς μπορούν να αναπνεύσουν με ανακούφιση. Επιπλέον, οι SE εντυπωσιάζουν με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Καθαριότητα με ευελιξία: Στην ασύρματη SE 3-18 Compact, η αποδεδειγμένη τεχνολογία ψεκασμού αναρρόφησης της Kärcher συναντά την πλατφόρμα μπαταρίας 18 V Kärcher Battery Power. Το αποτέλεσμα: Αποτελεσματικός, βολικός και καθαρισμός σε βάθος ινών με ένα μόνο βήμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απομακρύνεις τους ρύπους από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα έπιπλα κήπου ή τις ταπετσαρίες σου οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε – ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία. Η συσκευή καθαρίζει εξίσου αποτελεσματικά με υπόλοιπα μοντέλα με καλώδιο ρεύματος και είναι εξαιρετικά ευέλικτη.
Βήμα 1ο:

Γέμισε τη δεξαμενή του διαλύματος με νερό και πρόσθεσε το κατάλληλο καθαριστικό στη συνιστώμενη δόση.

28633590 (5)
Βήμα 2ο:

Καθάρισε την επιφάνεια με ομαλές κινήσεις από μπροστά προς τα πίσω σε νοητές λωρίδες. Το νερό ψεκάζεται στις ίνες και οι ρύποι αναρροφώνται. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ανανεωμένη επιφάνεια.

e90de30f-d5a2-49ec-81ac-cc3a7ce32b63
Βήμα 3ο:

Βήμα 3ο: Άδειασε το βρώμικο νερό και ξέπλυνε τη δεξαμενή ανάκτησης.

SE CARPET CLOSE
Βήμα 4ο:

Βήμα 4ο: Εάν είναι απαραίτητο, μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία καθαρισμού αλλά ΜΟΝΟ με ΝΕΡΟ. Αυτό σου επιτρέπει να αφαιρέσεις τα υπολείμματα σαπουνιού και να απολαύσεις ένα καθαρό αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

SE ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Βήμα 5ο:

Αποθήκευσε το μηχάνημα και άφησε την καθαρισμένη επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς.

Πεδία Εφαρμογής
Συμβουλές καθαρισμού
 Καθαριστές χαλιών
169,99 
Η ισχυρή μηχανή ψεκασμού - αναρρόφησης θα σε εντυπωσιάσει καθαρίζοντας βαθιά μέσα στις ίνες του εσωτερικού του οχήματος ή του χαλιού. Προσφέρει μέγιστ...
279,99 
Η μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης SE 5 καθαρίζει με ευκολία υφασμάτινες επιφάνειες, όπως χαλιά ή ταπετσαρίες επίπλων, για υγιεινό επίπεδο καθαρισμού μέχρι...
199,99 
Η μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης SE 4 καθαρίζει με ευκολία τις υφασμάτινες επιφάνειες σχολαστικά για υγιεινό καθαρισμό μέχρι τις ίνες. Ιδανική για οικογέ...
Αξεσουάρ & Προϊόντα καθαρισμού

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top