ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ

Η συνταγή της επιτυχίας: παραγωγικότητα και καθαριότητα. Για την απομάκρυνση όλων των ειδών βρωμιάς στη βιομηχανία χημικών απαιτούνται αξιόπιστα και αποτελεσματικά μηχανήματα καθαρισμού. Οι συσκευές καθαρισμού της Kärcher προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή: εγκαταστάσεις και συστήματα παραγωγής, δεξαμενές, γραφεία και εξωτερικές επιφάνειες. Η Kärcher, ως προμηθευτής αποτελεσματικών συστημάτων προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καθαρισμού: μηχανήματα καθαρισμού, χημικά προϊόντα καθαρισμού και μεμονωμένα αξεσουάρ. Εύχρηστα, ισχυρά και σχεδιασμένα για τις πιο δύσκολες εργασίες, τα καινοτόμα μηχανήματα της Kärcher μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις εργασίες καθαρισμού γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ιδανική επιλογή για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού.

Στιβαρή κατασκευή, εύκολος χειρισμός και πολυμορφία – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις συσκευές καθαρισμού της Kärcher να ξεχωρίζουν και έχουν σημασία για τη διαδικασία παραγωγής όσον αφορά τον καθαρισμό των συστημάτων σας γρήγορα με ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού μας έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να επιτρέπουν τη συνέχεια της διαδικασίας παραγωγής χωρίς διακοπές κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι ευέλικτα απέναντι σε διάφορες προκλήσεις, όπως τα σημεία συμφόρησης της παραγωγής ή τη διαρροή υγρών. 

Διαρκής καθαριότητα

Οι βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης της Kärcher μπορούν να καθαρίσουν δυσπρόσιτα σημεία και να αναρροφήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα την υγρή και την ξηρή βρωμιά. Αυτά τα εύχρηστα και πολυμορφικά μηχανήματα διαθέτουν τουρμπίνες τελευταίας τεχνολογίας για συνεχή υψηλή ισχύ αναρρόφησης.

Καθαρίστε πιο αποτελεσματικά με υψηλή πίεση

Μπορείτε να απομακρύνετε αποτελεσματικά την επίμονη βρωμιά από τα συστήματα παραγωγής με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα μηχανήματα της Kärcher μπορούν να απομακρύνουν επίμονα στερεά, υγρά και κολλώδη έλαια.

Απομακρύνετε την επίμονη βρωμιά απαλά και αποτελεσματικά

Για να καθαρίσετε την επίμονη βρωμιά, όπως μπογιά, γράσο, έλαια, σιλικόνη, υπολείμματα από καουτσούκ ή θερμοπλαστικά υπολείμματα, απαιτείται ισχυρή καθαριστική δράση που να απομακρύνει τη βρωμιά χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες των συστημάτων παραγωγής. Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερό, τα μηχανήματα παγοβολής είναι ιδανικά για την αποτελεσματική απομάκρυνση της βρωμιάς. Μετά τον καθαρισμό, ο ξηρός πάγος εξατμίζεται και μετατρέπεται σε διοξείδιο του άνθρακα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό κατά τη διαδικασία παραγωγής

Μόνο ένα καθαρό σύστημα αντέχει στο χρόνο.

Η Kärcher προσφέρει μηχανήματα καθαρισμού, χημικά προϊόντα καθαρισμού και κατάλληλα αξεσουάρ για όλες τις εφαρμογές: από χώρους παραγωγής και εργοστάσια μέχρι γραφεία και αίθουσες εκδηλώσεων. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αναρρόφηση υγρών υπολειμμάτων ή ξηρών υλικών, τα υπολείμματα παραγωγής αφαιρούνται με πλύση και αναρρόφηση ή το σκούπισμα των μεγάλων εξωτερικών χώρων – η Kärcher διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για όλα τα παραπάνω.

Οι χώροι αποθήκευσης πλένονται σε χρόνο μηδέν

Τα υγρά, οι κόκκοι ή τα λάδια αφαιρούνται ξεκούραστα από τις λείες επιφάνειες στους χώρους παραγωγής ή τις αποθήκες. Τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της πλύσης-απόπλυσης και της μηχανικής ισχύος των βουρτσών. Γι’ αυτό είναι ιδανικά για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών με αποτελεσματικότητα κόστους.

Γρήγορο σκούπισμα εξωτερικών χώρων

Οι σκληρές ασφαλτοστρωμένες επιφάνειες, οι εξωτερικές επιφάνειες, ακόμα και οι απότομες ράμπες καθαρίζονται σχολαστικά. Τα σάρωθρα αναρρόφησης διατίθενται για τον καθαρισμό ιδιαίτερα μεγάλων εξωτερικών χώρων, έως 6.000 μ2.

Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε όλες τις επιφάνειες

Για καθημερινό καθαρισμό: Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης Kärcher καθαρίζουν αποτελεσματικά και σχολαστικά. Τα δάπεδα στρωμένα με χαλιά, από μελαμίνη ή PVC καθαρίζονται αποτελεσματικά με μεμονωμένα προσαρμόσιμα αξεσουάρ.

Τα προϊόντα μας για τον καθαρισμό συστημάτων παραγωγής

Μόνο ένα καθαρό σύστημα αντέχει στο χρόνο.

Η Kärcher προσφέρει μηχανήματα καθαρισμού, χημικά προϊόντα καθαρισμού και κατάλληλα αξεσουάρ για όλες τις εφαρμογές: από χώρους παραγωγής και εργοστάσια μέχρι γραφεία και αίθουσες εκδηλώσεων. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αναρρόφηση υγρών υπολειμμάτων ή ξηρών υλικών, τα υπολείμματα παραγωγής αφαιρούνται με πλύση και αναρρόφηση ή το σκούπισμα των μεγάλων εξωτερικών χώρων – η Kärcher διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για όλα τα παραπάνω.

Καθαρισμός κάδων επεξεργασίας

Η Kärcher προσφέρει ένα επαγγελματικό σύστημα χαμηλού κόστους για τον εσωτερικό καθαρισμό δεξαμενών αντιδραστήρα που έχουν μολυνθεί από προϊόντα σιλικόνης: καθαρισμός, στέγνωση, σταθμός φίλτρου. Το χημικό προϊόν καθαρισμού επανακυκλοφορεί και επαναχρησιμοποιείται.

Καθαρίστε εύκολα μεγάλους κάδους

Η κινητή μονάδα υψηλής πίεσης SHD-R 3000 FLM είναι ιδανική για τον καθαρισμό μεγάλων κάδων. Περιλαμβάνει τηλεσκοπικό κοντάρι με ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση με εσωτερικό καθαριστή. Παρουσιάζεται μια προσαρμοσμένη κεφαλή εσωτερικού καθαρισμού και κοντάρι σε ακανόνιστο ύψος.

Ιδανικό για τον καθαρισμό δοχείων μικρού βάρους

Οι σταθμοί καθαρισμού δοχείων της Kärcher είναι ιδανικοί για τον γρήγορο καθαρισμό δοχείων μικρού βάρους και διαμέτρου έως 750 χιλ., ανεξαρτήτως σχήματος. Το πλυντήριο με τις κεφαλές καθαρισμού και τη δεξαμενή κυκλοφορίας είναι έτοιμο για χρήση.

Άψογα αποτελέσματα για τα τυπικά μεγέθη

Η Kärcher προσφέρει την ιδανική λύση καθαρισμού για δοχεία IBC από διαφορετικό υλικό και για διαφορετικό βαθμό βρωμιάς. Τα δοχεία IB καθαρίζονται σχολαστικά με νερό σε θερμοκρασία έως 90°C.

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό ειδικών εγκαταστάσεων

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

kaercher-know-how PROF 400x200

NEWSLETTERS: ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Λύσεις καθαρισμού & απολύμανσης ανάλογα με το επάγγελμα & τον κλάδο επιχείρησης από τo Karcher center Kaloterakis

prof-machines

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ PROFESSIONAL

Μιά τεράστια γκάμα μηχανημάτων για κάθε ανάγκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top