ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Το καλύτερο σύστημα καθαρισμού: Kärcher. Η παραγωγή μπορεί να είναι ομαλή μόνο όταν όλα τα κομμάτια συναρμολογούνται άψογα. Το ίδιο ισχύει και για τις διαδικασίες του καθαρισμού: ο αποτελεσματικός καθαρισμός είναι εφικτός μόνο αν όλα τα διαλύματα συνδυάζονται αρμονικά. Γι’ αυτό η Kärcher, ως προμηθευτής συστημάτων σε όλους τους κλάδους, προσφέρει αποτελεσματικά, ασφαλή, ισχυρά και εξατομικευμένα διαλύματα καθαρισμού. Από επιφανειακό έως βαθύ καθαρισμό. Για τα συστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία σας. Έτσι ώστε όλα να συνεχίσουν να λειτουργούν ομαλά.

Εδώ παράγεται η καθαριότητα.

Στα συστήματα παραγωγής, ο καθαρισμός δεν εξασφαλίζει μόνο καθαριότητα και ασφαλή επεξεργασία αλλά συμβάλλει στη συντήρηση των μηχανημάτων και τη διατήρηση της αξίας. Κάθε τύπος βρωμιάς πρέπει να καθαριστεί γρήγορα και αποτελεσματικά – από απόβλητα κοπής μέχρι λίπη, έλαια και γαλακτώματα – χωρίς να διακόπτεται η διαδικασία παραγωγής και πάντοτε με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας. Τα καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού της Kärcher πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις.

Ήπιος καθαρισμός

Μην ανησυχείτε για τα μηχανήματά σας – η καινοτόμος λύση της παγοβολής σας βοηθά να καθαρίσετε τις επιφάνειες απαλά. Σιλικόνη, έλαια, γράσο, κολλητικές και χρωστικές ουσίες, χρώματα και πολλά άλλα αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα με σφαιρίδια ξηρού πάγου και μάλιστα, σε πολύ λίγο χρόνο χάρη στο σύστημα Cleaning in Process (CIP).

Καθαριότητα χωρίς διακοπή

Απομακρύνετε αποτελεσματικά υγρή και ξηρή βρωμιά: Βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης Kärcher. Ευέλικτες και πολυμορφικές χάρη στους ειδικά συντονισμένους, στιβαρούς και ανθεκτικούς στη φθορά σωλήνες αναρρόφησης. Οι τελευταίες τεχνολογίες τουρμπίνας εξασφαλίζουν διαρκώς υψηλή ισχύ αναρρόφησης.

Χρησιμοποιήστε την υψηλή πίεση

Η σκληρή, επίμονη βρωμιά που συσσωρεύεται στα συστήματα παραγωγής καθαρίζεται αποτελεσματικά με τις μονάδες υψηλής πίεσης της Kärcher. Αφαιρεί γρήγορα κολλητικές ουσίες, κρούστες και κολλητικά έλαια.

Καθαρίστε όλα τα εξαρτήματα στην εντέλεια

Στον καθαρισμό των εξαρτημάτων δεν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού. Ο εντατικός καθαρισμός πραγματοποιείται με χημικά προϊόντα καθαρισμού με βάση το νερό χωρίς διαλύτες που αφαιρούν εύκολα γράσο, έλαια και άλλα είδη βρωμιάς. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χημικά προϊόντα καθαρισμού, μπορείτε να καθαρίσετε απαλά τα εξαρτήματα.

Τα προϊόντα μας για συστήματα παραγωγής

Καθαρά συστήματα για καθαρές δουλειές.

Απομακρύνετε εύκολα τα υπολείμματα προϊόντων, καουτσούκ, έλαια, κοφτερά απόβλητα κοπής ή μεταφερόμενη βρωμιά με τις καινοτόμες συσκευές καθαρισμού της Kärcher. Η κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη: από μικρών διαστάσεων ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης μέχρι το εποχούμενο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης που εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα και αποτρέπει τη διακοπή της διαδικασίας. Μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ αυξάνει την ευελιξία και εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό.

 

Καθαρισμός σημαδιών από λάστιχα οχημάτων

Απομακρύνετε αποτελεσματικά την κολλώδη βρωμιά, τα έλαια ή άλλα υγρά στους χώρους παραγωγής με τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε ενίσχυση της ασφάλειας καθώς τα στιβαρά μηχανήματα της Kärcher έχουν τη δυνατότητα υγρού καθαρισμού και αναρρόφησης ταυτόχρονα. Οι διάδρομοι καθαρίζονται και είναι έτοιμοι προς χρήση γρήγορα χάρη στο μικρό χρόνο καθαρισμού.

Γρήγορος ενδιάμεσος καθαρισμός

Μια απλή και ιδανική λύση για μικρές ποσότητες βρωμιάς: τα σάρωθρα πεζού χειριστή προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, άνεση και ισχυρή απόδοση.

Αφαιρέστε τη μη στερεοποιημένη βρωμιά

Για λεπτή ή στερεή βρωμιά, υγρή ή ξηρή. Για έλαια ή επικίνδυνες σκόνες. Με τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher είστε πάντα κατάλληλα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση καθαρισμού χάρη στις υψηλής απόδοσης τουρμπίνες, τον καινοτόμο σχεδιασμό φίλτρου και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

Τα προϊόντα μας για χώρους παραγωγής

Η ποιότητα του καθαρισμού είναι ένας ακόμα παράγοντας που εξασφαλίζει αποθήκευση υψηλής ποιότητας.

Όταν απαιτείται ασφαλής μεταφορά των υλικών, η καθαριότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο, κι αυτό γιατί η βρωμιά προκαλεί προβλήματα στις διαδικασίες ρουτίνας. Τα υπολείμματα αφαιρούνται γρήγορα με τα στιβαρά εποχούμενα μηχανήματα, τις ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πεζού χειριστή και τα σάρωθρα της Kärcher. Οι μικρές διαστάσεις εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό. Επιπλέον, διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές και με πολλά αξεσουάρ, από υγραεριοκίνητα μέχρι σκεπαστά.

 

Ασφάλεια στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης

Ο ασφαλής καθαρισμός στενών διαδρόμων και ανάμεσα σε ψηλά ράφια δεν αποτελεί πρόβλημα για την Kärcher. Οι μικρές διαστάσεις εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό και τα σκεπαστά μηχανήματα με Αναδιπλούμενη Προστατευτική Κατασκευή (ROPS) και Σύστημα Προστασίας από Πτώση Αντικειμένων (FOPS) εξασφαλίζουν τον απαραίτητο βαθμό ασφάλειας. Επιπλέον, χάρη στην απόδοση επιφάνειας που φτάνει έως και 7.800 μ²/ώρα και τις μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας εξασφαλίζουν μεγαλύτερους χρόνους εργασίας.

Ισχύς στους εξωτερικούς χώρους

Η καθαριότητα είναι απαραίτητη για την ασφάλεια στους μεγάλους χώρους. Ο συνεχής χειρισμός υλικών και οι περιβαλλοντικές συνθήκες απαιτούν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού. Με τα εποχούμενα μηχανήματα της Kärcher και τη μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ ο καθαρισμός των εξωτερικών χώρων γίνεται εύκολος χωρίς να διακόπτονται οι προγραμματισμένες διαδικασίες.

Οικονομική χρήση

Δείτε πόσο χαμηλό μπορεί να είναι το κόστος καθαρισμού. Το εμβαδόν της επιφάνειας, ο όγκος και η συχνότητα καθαρισμού είναι σημαντικοί παράγοντες. Η Kärcher θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Όλα όσα χρειάζεστε για την καθαριότητα.

Η Kärcher προσφέρει την ιδανική λύση καθαρισμού για το γραφείο: από καθαρισμό σε βάθος μέχρι γυάλισμα, έχουμε την ιδανική λύση για όλες τις απαιτήσεις και τους χώρους όλων των μεγεθών. Αν ψάχνετε ένα εύχρηστο, αθόρυβο, ασφαλές και ισχυρό μηχάνημα, η Kärcher μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ διευρύνει τους τομείς εφαρμογής.

 
 

Κινητά μηχανήματα καθαρισμού

Τα εύχρηστα, στιβαρά και ισχυρά μηχανήματα καθαρισμού χαλιών περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ για διάφορες εργασίες.

Επαγγελματική ξηρή αναρρόφηση

Αυτή η επαγγελματική σειρά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με συνεργεία καθαρισμού και προσφέρει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ισχύος αναρρόφησης και ένα σύστημα φίλτρου πέντε σταδίων.

Αφαιρεί τη βρωμιά από το πέλος σε βάθος

Οι στρωμένοι με μοκέτα διάδρομοι και χώροι γραφείων απαιτούν τακτικό βαθύ καθαρισμό, ιδανικά με όρθια ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης με βούρτσα της Kärcher.

Για τον καθαρισμό των πιο μικρών επιφανειών

Το BR 30/4 C καθαρίζει όλες τις μικρές σκληρές επιφάνειες απαλά και αποτελεσματικά προς δύο κατευθύνσεις – και μπροστά και πίσω.

Τα προϊόντα μας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποθήκευσης

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

kaercher-know-how PROF 400x200

NEWSLETTERS: ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Λύσεις καθαρισμού & απολύμανσης ανάλογα με το επάγγελμα & τον κλάδο επιχείρησης από τo Karcher center Kaloterakis

prof-machines

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ PROFESSIONAL

Μιά τεράστια γκάμα μηχανημάτων για κάθε ανάγκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top