ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αμέτρητες εργασίες καθαρισμού. Ένα σύστημα. Το όνομα Kärcher είναι συνώνυμο της δύναμης, της ποιότητας και της καινοτομίας σε όλο τον κόσμο. Υποδηλώνει επίσης εμπειρία στις υπηρεσίες καθαρισμού που καθορίζει τα πρότυπα στον χώρο. Ως εφευρέτης του μηχανήματος καθαρισμού υψηλής πίεσης, η Kärcher είναι σήμερα ένας παγκόσμιος ηγέτης και μία από τις ηγετικές δυνάμεις που στηρίζει την τεχνολογική ανάπτυξη στο πεδίο της τεχνολογίας καθαρισμού και αλλού. Ως βιομηχανικός προμηθευτής, και ειδικά στον κλάδο επεξεργασίας τροφίμων, η Kärcher προσφέρει εξαιρετικές λύσεις, τόσο από άποψη τεχνικής απόδοσης όσο και αποτελεσματικότητας του κόστους, σε όλους τους τομείς παραγωγής, καθώς και γραφεία και εγκαταστάσεις εξωτερικών χώρων. Από τυπικά μηχανήματα έως ολοκληρωμένες εξατομικευμένες λύσεις. Από παροχή συμβουλών και προγραμματισμό έως την αρχική εκκίνηση και πλήρες service. Ζητήστε περισσότερα από την Kärcher, εμείς θα σας τα παρέχουμε. Μεγαλύτερη απόδοση. Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Περισσότερη συνεργασία. Ζητήστε περισσότερα από την Kärcher και δείτε τι διαφορά μπορούμε να κάνουμε. Η Kärcher κάνει τη διαφορά.

Πιστοποιημένα συστήματα για στεγνό καθάρισμα.

Τα συστήματα παραγωγής για στεγνά προϊόντα απαιτούν, πρώτα απ’ όλα, διαδικασίες στεγνού καθαρίσματος για δάπεδα και τοίχους, δοχεία και εγκαταστάσεις. Η σκόνη δεν προκαλεί μόνο προβλήματα υγιεινής και υγείας αλλά δημιουργεί επίσης τον κίνδυνο έκρηξης. Συνεπώς, επενδύοντας σε υψηλής ποιότητας μηχανήματα καθαρισμού επενδύετε πάνω απ’ όλα στη διατήρηση της αξίας, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

 

Γρήγορη αναρρόφηση

Στα βενζινάδικα και κατά τη διαχείριση των προϊόντων παράγεται διαρκώς βρωμιά εξαιτίας υγρών λεκέδων που πρέπει να καθαριστούν αμέσως. Οι βιομηχανικές σκούπες της Kärcher είναι ιδανικές για αυτούς τους χώρους λόγω της ισχύος αναρρόφησης και της τεχνολογίας του εξίσου ισχυρού φίλτρου.

Επαγγελματικά μηχανήματα πάγου – για ήπιο καθαρισμό

Το Ice Blaster αφαιρεί επίμονα υπολείμματα, όπως γράσο, άμυλο, κρούστα και υπολείμματα άνθρακα από εγκαταστάσεις πλήρωσης και ανάμειξης, γραμμές παραγωγής και συστήματα διαχείρισης, καθώς και δεξαμενές και φούρνους χωρίς τη χρήση χημικών. 

Καθαρίστε όσο ακόμα είναι ζεστό

Οι φούρνοι πρέπει να σκουπίζονται τακτικά. Χάρη στα ειδικά αξεσουάρ της Kärcher από υλικά ανθεκτικά στη θερμότητα – από το ακροφύσιο αναρρόφησης μέχρι το φίλτρο από μαλακό ύφασμα – δεν χρειάζεται πια να περιμένετε να κρυώσει ο φούρνος.

Αναρρόφηση – κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας

Με το κατάλληλο αξεσουάρ, μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού. Το σύστημα της Kärcher περιλαμβάνει πληθώρα αξεσουάρ, όπως ακροφύσια αναρρόφησης, σωλήνες και φίλτρα για όλες τις απαιτήσεις και εργασίες.

Τα προϊόντα μας για στεγνό καθάρισμα

Πιστοποιημένα συστήματα για υγρό καθάρισμα.

Στις εγκαταστάσεις παραγωγής, τον κλάδο της διαχείρισης εμπορευμάτων και όλους τους κλάδους που σχετίζονται με ζωικά και φυτικά έλαια και λιπαρά, και ειδικότερα το κρέας, οι απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας είναι εξαιρετικά υψηλές. Το σύστημα της Kärcher είναι ιδανικά εξοπλισμένο για να ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις: τα σύγχρονα χημικά προϊόντα καθαρισμού είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά ενώ το σύστημα Dose εξασφαλίζει τη βέλτιστη δοσολογία και την οικονομική χρήση των χημικών προϊόντων καθαρισμού. Η συντήρηση και οι αδιάκοπες διαδικασίες των εργασιών είναι επίσης πολύ σημαντικοί παράγοντες. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, οι σταθερές μονάδες υψηλής πίεσης είναι η προτιμώμενη τεχνολογία καθώς δεν παρέχουν απλώς κεντρική τροφοδοσία νερού, τροφοδοσία ζεστού νερού και χημικού προϊόντος καθαρισμού αλλά μπορούν να διαχωρίσουν, να επεξεργαστούν και να απορρίψουν το μέσο καθαρισμού.

Υγιεινή για τραπέζια, δάπεδα και τοίχους

Ο καθημερινός αλλά και ο περιοδικός καθαρισμός σε βάθος στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων εξασφαλίζει ότι τηρούνται υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Ο καθαρισμός συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της αξίας. Η Kärcher προσφέρει μια σειρά εξαιρετικά αποδοτικών σταθερών μονάδων υψηλής πίεσης και ειδικών κινητών μηχανημάτων, με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως μπλε σωλήνες υψηλής πίεσης σχεδιασμένους για τρόφιμα με εξωτερική στρώση που δεν αποχρωματίζεται για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων, ανθεκτικούς στα ζωικά λίπη. Διατίθενται επίσης με τη μορφή εξοπλισμού με μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι αγώγιμοι για χώρους με προστασία κατά των εκρήξεων.

Με ένα ψεκασμό έχετε διπλάσια αποτελέσματα

Καθαρισμός και απολύμανση σε μια κίνηση. Η Kärcher έχει όλα όσα χρειάζεστε – από το σύστημα Inno Foam μέχρι μια μεγάλη γκάμα κανών αφρού και καταλογογραφημένα χημικά προϊόντα καθαρισμού.

Καθαρίστε σε βάθος ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία

Η βρωμιά και τα μικρόβια κρύβονται παντού. Χρησιμοποιώντας υψηλή πίεση, ζεστό ή κρύο νερό και χημικά προϊόντα καθαρισμού ειδικής σύνθεσης θα έχετε εγγυημένα αποτελέσματα καθαρισμού και υγιεινής.

Εφαρμόστε, καθαρίστε, αναρροφήστε – έτοιμο

Τα καθαριστικά επιφανειών της Kärcher επιτυγχάνουν έως δεκαπλάσια απόδοση επιφάνειας σε σχέση με έναν Απομακρύνετε τη διαλυμένη βρωμιά εκτοξευτήρα υψηλής πίεσης. Είναι πολύ πρακτικά χάρη στον προφυλακτήρα πιτσιλίσματος που αποτρέπει τις επιμολύνσεις. Διατίθενται και με λειτουργία αναρρόφησης ακάθαρτου νερού.

Τα προϊόντα μας για υγρό καθάρισμα

Μηχανήματα για υγρή και στερεή βρωμιά: 

Για μεγαλύτερη χωρητικότητα του κάδου:

Βιομηχανικές σκούπες αναρρόφησης για υγρά ή/και στερεά

Μηχανήματα για χώρους ενός σταδίου:

Αποτελεσματικός και άριστος καθαρισμός γραφείων.

Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι το παν όταν πρόκειται για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Οι διοικητικοί χώροι που βρίσκονται κοντά στους χώρους παραγωγής, όπως είναι τα γραφεία, οι αίθουσες υπολογιστών για τον έλεγχο της γραμμής παραγωγής ή οι εγκαταστάσεις υγιεινής, δημιουργούν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Εδώ, ο καθαρισμός συνίσταται στην ελαχιστοποίηση της μεταφοράς βρωμιάς και σκόνης από το χώρο παραγωγής σε αυτές τις αίθουσες και το αντίστροφο.

 

Μέγιστη απόδοση σε μεγάλους χώρους

Η καινοτόμος σειρά BRC συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των εξαρτημάτων πλύσης-απόπλυσης με τη μηχανική ισχύ καθαρισμού της βούρτσας, κάτι που την καθιστά ιδανική για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ηλεκτρικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης επαγγελματικού επιπέδου

Η καινοτόμος ηλεκτρική σκούπα T 10/1 Adv σχεδιάστηκε σε συνεργασία με παρόχους υπηρεσιών καθαρισμού και εντυπωσιάζει με την ισχυρή δύναμη αναρρόφησής της που συνδυάζεται με ένα σύστημα φίλτρου 5 σταδίων, το οποίο περιλαμβάνει τριπλή σακούλα φίλτρου από μαλακό ύφασμα, ένα μόνιμο κεντρικό φίλτρο και φίλτρο προστασίας κινητήρα. Το φυσίγγιο φίλτρου HEPA μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Αφαιρεί τη βρωμιά από το πέλος σε βάθος

Οι στρωμένοι με μοκέτα διάδρομοι και χώροι γραφείων απαιτούν τακτικό βαθύ καθαρισμό, ιδανικά με όρθια ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης με βούρτσα της Kärcher.

Κινητά μηχανήματα καθαρισμού

Τα μηχανήματα καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης της Kärcher είναι κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους υφασμάτινων επιφανειών: επιστρώσεις δαπέδων, ταπετσαρίες επίπλων, καρέκλες γραφείου και καθίσματα οχημάτων. Η εύχρηστη και σειρά κινητών ισχυρών και ανθεκτικών μηχανημάτων καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης Puzzi περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές.

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό γραφείων

Το ιδανικό μηχάνημα καθαρισμού εξωτερικών χώρων.

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους εταιρειών, οι οποίοι λειτουργούν ως διαφήμιση και αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας στον έξω κόσμο. Ταυτόχρονα, ο βαθμός βρωμιάς κοντά στις εισόδους πρέπει να διατηρείται στο ελάχιστο για να μην μεταφέρεται η βρωμιά μέσα και να διατηρούνται οι χώροι φόρτωσης και οι είσοδοι καθαροί από φύλλα και βρωμιά του δρόμου μέχρι κομμάτια σπασμένων παλετών και στερεή βρωμιά, είτε υγρή είτε ξηρή.

 

Καθαρίστε μεγάλους χώρους σε χρόνο μηδέν

Για να εξασφαλιστεί ο αποτελεσματικός και γρήγορος καθαρισμός μεγάλων εξωτερικών χώρων, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ισχυρά και εξαιρετικά ευέλικτα σάρωθρα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, με μεγάλους κάδους απορριμμάτων και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Αμείλικτο με τη βρωμιά – εύκολο στη χρήση

Τα εξαιρετικά ανθεκτικά μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης και τα σάρωθρα της Kärcher, χάρη στη μεγάλη δυνατότητα αναρρίχησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπόγεια πάρκινγκ, δρόμους μεταφοράς, τούνελ και ράμπες σύνδεσης. Έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τόσο στην ανηφόρα όσο και στην κατηφόρα.

 

Σταθερή απόδοση ακόμα και στις γωνίες

Τα πλήρως υδραυλικά εποχούμενα σάρωθρα της Kärcher διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και μπορούν να φτάσουν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες γωνίες. Περιλαμβάνουν διάφορους τύπους μοτέρ, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην εκάστοτε χρήση: λειτουργούν με ντίζελ, υγραέριο ή μπαταρία.

Σκουπίστε για να δημιουργήσετε καλή εικόνα

Το σκούπισμα των εξωτερικών χώρων και των εισόδων δημιουργεί καλή εικόνα. Τα σάρωθρα της Kärcher μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις στην ανώτερη κλάση απόδοσης για να διατηρείτε τακτοποιημένους τους εξωτερικούς χώρους και να δημιουργείτε καλή εικόνα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

kaercher-know-how PROF 400x200

NEWSLETTERS: ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Λύσεις καθαρισμού & απολύμανσης ανάλογα με το επάγγελμα & τον κλάδο επιχείρησης από τo Karcher center Kaloterakis

prof-machines

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ PROFESSIONAL

Μιά τεράστια γκάμα μηχανημάτων για κάθε ανάγκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top