ΑρχικήΥπηρεσίες-ΝέαHome & GardenΣυμβουλές Εφαρμογής > Παροχή νερού για οικιακές εργασίες

ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ KÄRCHER ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Αντλίες για την παροχή νερού για οικιακές εργασίες

Για πλήρως αυτόματη παροχή νερού για οικιακές εργασίες, π.χ. για πλυντήρια, καζανάκια και εξόδους νερού για το πότισμα του κήπου. Οι αντλίες ξεκινάνε και σταματάνε αυτόματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σε νερό. Η λειτουργία αναμονής 0-watt στα μοντέλα eco!ogic μειώνει ακόμα περισσότερο την ενεργειακή κατανάλωση. Αυτό είναι καλό και για τον προϋπολογισμό σας και για το περιβάλλον.

Οικολογική χρήση νερού.

Οι αντλίες σπιτιού και κήπου της σειράς BP Home & Garden από την Kärcher συμβάλλουν τα μέγιστα στη χρήση νερού που βοηθά στη διατήρηση των πόρων. Με τις αντλίες Kärcher Home & Garden, η χρήση του νερού για οικιακές εργασίες για τις τουαλέτες, τα πλυντήρια και τις εξωτερικές βρύσες είναι πρακτική, φιλική προς το περιβάλλον και αποτελεσματική.

Κατάλληλες συσκευές και εξαρτήματα

 • Sale!
  254,99 

  BP 3 Home & Garden

  Η ανθεκτική και ισχυρή αντλία κήπου ΒΡ 3 Home & Garden είναι ιδανική για το πότισμα του κήπου και την οικιακή παροχή νερού χρησιμοποιώντας εναλλακτικές πηγές νερού, όπως βρόχινο νερό.

  Προσθήκη στο καλάθι
 • Σετ αναρρόφησης 7,0m (GP, BPE, BPP)

  Πλήρης, έτοιμος για χρήση εύκαμπτος σπειροειδής ανθεκτικός στο κενό σωλήνας με φίλτρο αναρρόφησης και μηχανισμό πρόληψης της αντίστροφης ροής για αντλίες κήπου και αντλίες υψηλής πίεσης. Ιδανικός για την επέκταση του εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης.

  Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών