ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Συμβόλαια συντήρησης – επέκταση εγγύησης

Συμβόλαια συντήρησης Για εσάς που εργάζεστε με επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, η συνεχής και αδιάκοπη λειτουργία τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους είναι θεμελιώδης. Όπως επίσης, πολύ σημαντικό είναι να μπορείτε να προγραμματίσετε το κόστος της συντήρησής τους και τις δαπάνες του service. Με την Kärcher Center Kaloterakis, μπορείτε να είστε ήσυχοι για όλα τα παραπάνω. Γιατί, με τα Συμβόλαια Συντήρησης, εσείς κάνετε τη δουλειά σας κι εμείς αναλαμβάνουμε όλα όσα αφορούν το service των μηχανημάτων σας διασφαλίζοντάς σας:

Την κορυφαία ποιότητα παροχών service που χαρακτηρίζει την Kärcher Center Kaloterakis και αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του εξοπλισμού σας. Εδώ, όλες οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένο, άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Σταθερά υπολογιζόμενες δαπάνες service, τις οποίες επιτυγχάνουμε από κοινού με τα διάφορα πακέτα service που σας παρέχουμε. Για να έχετε πλήρη έλεγχο των δαπανών, εγγυημένο με συμβόλαιο.

Ελαχιστοποίηση των διαστημάτων διακοπής της λειτουργίας, αφού το εξειδικευμένο προσωπικό μας, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου και προγραμματισμένου service αλλά και με τις συμβουλές που θα σας παρέχει για τη βέλτιστη χρήση των μηχανημάτων σας, θα περιορίσει στο ελάχιστο τα διαστήματα διακοπής της λειτουργίας του εξοπλισμού σας.

Γρήγορη ανταπόκριση. Είτε πρόκειται για βλάβη, είτε για επείγουσα ανάγκη παροχής ανταλλακτικού, το service της Kärcher Center Kaloterakis θα είναι εκεί όταν ακριβώς το χρειαστείτε.

Μέγιστη διατήρηση αξίας, καθώς τα ορθώς συντηρημένα μηχανήματα διατηρούν στο ακέραιο την αξία μεταπώλησής τους.

Νομική ασφάλεια. H νομοθεσία προβλέπει τη διεξαγωγή τακτικών ελέγχων για τα μηχανήματα καθαρισμού. Κάθε μηχάνημα Kärcher ελέγχεται με βάση έναν ειδικό κατάλογο ελέγχου σε κάθε λεπτομέρειά του. Το αντίστοιχο πρωτόκολλο ελέγχου καταχωρείται ως αποδεικτικό στα έγγραφα του μηχανήματος. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας, στο μηχάνημα εκχωρείται το σήμα ελέγχου της εταιρείας μας, ως πιστοποίηση της τήρησης των νομικών διατάξεων για την ασφαλή λειτουργία του.

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα πακέτο που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας ή απλά για περισσότερες πληροφορίες,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4617070 ή μέσω e-mail: sales@karcher-center-kaloterakis.gr

Καλάθι αγορών
Scroll to Top