ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ KÄRCHER

Πακέτα υπηρεσιών

Διαχείριση της επιχείρησής σας. Σας προσφέρουμε τη διαθεσιμότητα που χρειάζεστε.

Η πρόβλεψη είναι προτιμότερη της επισκευής. Οι τακτικοί επαγγελματικοί έλεγχοι και τα service μπορούν να μειώσουν την πιθανότητα διακοπής της λειτουργίας του μηχανήματός σας στο ελάχιστο. Τα πακέτα υπηρεσιών μας μπορούν να σας βοηθήσουν σ’ αυτό, από μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης μέχρι πλυντήρια. Κάθε πακέτο υπηρεσιών ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις, από έναν άμεσο έλεγχο ασφαλείας που απαιτείται από το νόμο μέχρι το service και το ολοκληρωμένο πακέτο service ενιαίου τέλους. Οι συμβάσεις μας service σας ταιριάζουν ειδικά εάν τα μηχανήματά σας χρησιμοποιούνται λιγότερο από 250 ώρες το χρόνο. Εάν κάνετε πιο συχνή χρήση των μηχανημάτων σας, σας συστήνουμε τις ολοκληρωμένες συμβάσεις μας service.

Πακέτα υπηρεσιών

Πλεονεκτήματα των πακέτων service:

 • Οι διακοπές λειτουργίας των μηχανημάτων ελαχιστοποιούνται
 • Διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας λειτουργίας του μηχανήματος.
 • Διατήρηση αξίας και αυξημένη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων
 • Τακτικοί έλεγχοι ασφάλειας που απαιτούνται από το νόμο
 • Χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα Kärcher
 • Άμεση ανταπόκριση
 • Εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί service της Kärcher Center Kaloterakis
 • Τα service σχεδιάζονται από την Kärcher Center Kaloterakis, έτσι δεν χάνετε καθόλου το χρόνο
 • Ο αριθμός των ελέγχων/service μπορεί να οριστεί στη σύμβαση ελέγχου/service
 • Τα κόστη μπορεί να προσχεδιαστούν και να υπολογιστούν
 • Εκπτώσεις σε όλες τις παραγγελίες ανταλλακτικών και εξαρτημάτων (μέσω του service), ανεξάρτητα απ’ το εάν έχει κληθεί τεχνικός ή όχι
 • Μειωμένα κόστη λειτουργίας

Τα πακέτα υπηρεσιών μας με μια ματιά

Professional

1. Έλεγχος ασφαλείας

Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία βιομηχανίας: Στο πακέτο υπηρεσίας “Safety Inspection” της Kärcher περιλαμβάνεται η επιθεώρηση του μηχανήματος και οι νομικά προβλεπόμενοι έλεγχοι ασφαλείας σε συμμόρφωση με το BGV, καθώς και πινακίδες επιθεώρησης και αρχεία δοκιμών στα οποία αναγράφεται η κατάσταση του μηχανήματος.

2. Έλεγχος

Οι έλεγχοι που χρειάζεται ένα μηχάνημα: Το πακέτο υπηρεσίας “Inspection” της Kärcher περιλαμβάνει, εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται με το πακέτο Safety Inspection, αντικατάσταση και απόρριψη των φθαρμένων εξαρτημάτων και καυσίμων σύμφωνα με το σχέδιο επισκευής. Τα υλικά που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν χρεώνονται ξεχωριστά.

3. Service

Η εναλλακτική στον Έλεγχο: Αντίθετα με το πακέτο υπηρεσιών Inspection, όλα τα ανταλλακτικά που αναφέρονται στις προδιαγραφές του service αντικαθιστώνται προληπτικά από τον τεχνικό μας service ως μέρος του service. Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά που αναφέρονται στις προδιαγραφές του service και 24μηνη επέκταση της εγγύησης.

4. Service Plus 

Η μέγιστη ασφάλεια αποτελεί μέρος της σύμβασης service: εκτός από το service, το πακέτο υπηρεσιών Kärcher “Service Plus” περιλαμβάνει την αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων (χωρίς μπαταρίες) από τον τεχνικό μας service ως μέρος του service. Αυτό το πακέτο διατίθεται μόνο από την Kärcher.

5. Full Service 

Service για αυξημένη διαθεσιμότητα των μηχανημάτων σας: Με το πακέτο υπηρεσιών “Full Service” της Kärcher απολαμβάνετε πλήρες service καθώς και όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής, οικονομική και αξιόπιστη λειτουργία του μηχανήματος που επιλέξατε. Περιλαμβάνονται επίσης ανταλλακτικά και επέκταση της εγγύησης έως και 60 μήνες.

6. Full Service Plus 

Για απόλυτη ασφάλεια: Το πακέτο υπηρεσίας “Full Service Plus” της Kärcher σάς παρέχει γνήσιο ολοκληρωμένο service, καθώς και πλήρη έλεγχο του κόστους. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά και τα φθαρμένα εξαρτήματα , τις μπαταρίες και επέκταση της εγγύησης έως 60 μήνες

Τεχνολογία καθαρισμού

1. Έλεγχος

Έλεγχοι που χρειάζεται το σύστημά σας: το πακέτο υπηρεσιών “Inspection” της Kärcher περιλαμβάνει έλεγχο του συστήματος και ελέγχους ασφαλείας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με καταγραφή ελέγχου που δείχνει την κατάσταση του συστήματος. Επίσης, πραγματοποιούνται όλες οι ρυθμίσεις και οι εργασίες καθαρισμού που αναφέρονται στις προδιαγραφές του service, εάν χρειαστεί. Τα υλικά που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν (π.χ. λιπαντικό) χρεώνονται ξεχωριστά.

2. Full Service

Αυτό το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που καλύπτουν οι συμβάσεις Full Service για τα προϊόντα Professional (βλέπε παραπάνω). Ο αξιόπιστος χειμερινός μας έλεγχος περιλαμβάνεται επίσης για συστήματα self-service.

3. Full Service Plus

Αυτό το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που καλύπτουν οι συμβάσεις Full Service Plus για τα προϊόντα Professional (βλέπε παραπάνω).

Ασφάλεια, όλοι επωφελούνται

Τα πλεονεκτήματα του τακτικού service ξεπερνούν κατά πολύ τους υποχρεωτικούς ελέγχους ασφαλείας. Η λειτουργική αξιοπιστία και διαθεσιμότητα είναι σημαντικοί παράγοντες για την άνευ περιορισμών εκτέλεση των συμβάσεων. Επαγγελματικές υπηρεσίες, service και επισκευές βασισμένα στη σύγχρονη ασφάλεια, όπως απαιτούνται από τους παρόχους σύγχρονου service καθαρισμού.

Λίστα ελέγχου επιθεώρησης

Κάθε μηχάνημα Kärcher ελέγχεται σημείο προς σημείο χρησιμοποιώντας την ειδική λίστα ελέγχου επιθεώρησης. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα μέρη και οι λειτουργίες του μηχανήματος έχουν ελεγχθεί. Η σχετική καταγραφή της επιθεώρησης περιλαμβάνεται στα έγγραφα του μηχανήματος ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ετικέτες επιθεώρησης Kärcher

Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας, τοποθετείται στο μηχάνημα μια επίσημη ετικέτα επιθεώρησης, ως επιβεβαίωση ότι οι κανονισμοί για τη λειτουργική ασφάλεια εκπληρώθηκαν πλήρως.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται μόνο από ειδικούς

Όλοι οι τεχνικοί service της Kärcher ανεξαιρέτως είναι επαγγελματικά καταρτισμένοι και ικανοί στη χρήση των μηχανημάτων Kärcher. Οι έλεγχοι, το service και οι επισκευές πραγματοποιούνται επί τόπου. Τακτικά, προσεκτικά και αξιόπιστα.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top