SGV 8/5 Classic | Ατμοσύστημα με αναρρόφηση

Το SGV 8/5 Classic επιτρέπει τον καθαρισμό με ατμό και την αναρρόφηση και προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, στιβαρή κατασκευή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κωδικός προϊόντος: 1.092-019.0

Χρειάζεστε βοήθεια;

Γραμμή βοήθειας: +30 210 4617070

Το φιλικό προς το χρήστη ατμοσύστημα με αναρρόφηση SGV 8/5 Classic προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και εντυπωσιακή απόδοση καθαρισμού. Ο καθαρισμός είναι φιλικός προς το περιβάλλον όταν πραγματοποιείται χωρίς χημικά και με υψηλή πίεση ατμού (8 bar), θερμοκρασία ζεστού νερού περίπου 70 °C και ρύθμιση ροής ατμού τριών σταδίων. Ο εξαιρετικά απλός και βολικός χειρισμός του με τον περιστροφικό διακόπτη EASY Operation, με τον οποίο μπορείς να επιλέξεις τους τρεις τρόπους λειτουργίας ατμού/αναρρόφησης. Χρησιμοποιώντας το εργονομικό πιστόλι ατμού/αναρρόφησης, η ροή ατμού, η λειτουργία ξεπλύματος και η λειτουργία κενού μπορούν να ελέγχονται από το ίδιο το μηχάνημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για πρόσθετη ταχύτητα και ευελιξία. Ο χρήστης μπορεί πάντα να βλέπει την κατάσταση λειτουργίας ή τυχόν βλάβες μέσω μιας έγχρωμης οθόνης LED. Για να διασφαλιστεί ότι η ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων είναι πάντα διαθέσιμη, αυτά αποθηκεύονται στο ίδιο το μηχάνημα, προστατευμένα από τους ρύπους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Βιώσιμη και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού
Εξαιρετικά υψηλή πίεση ατμού (8 bar), θερμοκρασία ζεστού νερού περίπου 70 °C και εξαιρετική ισχύς αναρρόφησης. Απομακρύνει τους πιο επίμονους ρύπους εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Μακροχρόνιο, στιβαρό και συνεπώς πολύ οικονομικό μηχάνημα.
Περιστροφικός διακόπτης EASY Operation με τρεις τρόπους λειτουργίας
Ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη χάρη στα αυτοεπεξηγηματικά σύμβολα. Δεν χρειάζεται χρονοβόρα επαγωγή. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και καθαρισμός με ατμό/αναρρόφηση υγρών. Ξέπλυμα με κρύο νερό: Πρόπλυση έντονα λερωμένων επιφανειών με κρύο νερό.
Εύκαμπτος σωλήνας ατμού/αναρρόφησης με πιστόλι ατμού/αναρρόφησης
Ιδιαίτερα εύχρηστος περιστροφικός διακόπτης και διακόπτης πίεσης για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών. Προσφέρει έλεγχο ροής ατμού τριών σταδίων, λειτουργία με κρύο και ζεστό νερό και ταυτόχρονη αναρρόφηση. Εξοικονόμηση χρόνου: Η λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Δεν χρειάζεται να διακόψετε τη διαδικασία καθαρισμού.
Εμφάνιση της κατάστασης λειτουργίας στην οθόνη LED
Έλεγχος ροής ατμού τριών σταδίων
Ενσωματωμένη αποθήκευση αξεσουάρ
Εκτεταμένη γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνεται στην παράδοση
Εργονομικό και εύκολο στη μεταφορά

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τεχνικά Στοιχεία

Βάρος 59,3 kg
Διαστάσεις 72,5 × 60 × 112,4 cm
Πίεση ατμού

Απόδοση θερμότητας

Χρόνος θέρμανσης (min)

7

Θερμοκρασία θερμαντήρα (°C)

max. 173

Θερμοκρασία ζεστού νερού (°C)

70 – 173

Δοχείο καθαρού νερού (l)

5,6

Δεξαμενή ακάθαρτου νερού (l)

5

Μήκος καλωδίου (m)

Τάση (V)

220 – 240

Συχνότητα (Hz)

50 – 50

Βάρος χωρίς τα εξαρτήματα (kg)

39

Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg)

50,9

Διαστάσεις (L × W × H) (mm)

640 x 495 x 965

Εξοπλισμός

ΛΗΨΕΙΣ

Πληροφορίες προϊόντος

Οδηγίες λειτουργίας

Οδηγίες λειτουργίας

Οδηγίες λειτουργίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αυτοκαθαρισμού του SGV 8/5

VIDEO

Πώς να χρησιμοποιήσω το ατμοσύστημα SGV 8/5

Συμβατές μηχανές / προϊόντα - Εύρεση περισσότερων εξαρτημάτων / χημικών

Κάνε κλίκ στο όνομα του μηχανήματος / εξαρτήματος στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε όλα τα εξαρτήματα που του ταιριάζουν

Καλάθι αγορών
Scroll to Top