Προσφορές για εσάς που αγαπάτε τα κατοικίδια!

ο να έχεις ένα κατοικίδιο μέσα στο σπίτι σου μπορεί να σου δώσει άπειρες στιγμές γέλιου και συντροφιάς, αλλά πολλές φορές οι τρίχες του σε τρελαίνουν, καθώς είναι παντού και μαζεύονται δύσκολα. Ανακάλυψε παρακάτω τις λύσεις που προτείνουμε, ώστε να διατηρείς το χώρο όπου συνυπάρχεις με το αγαπημένο σου κατοικίδιο καθαρό!

Σκούπες SE: θα τις λατρέψει το κατοικίδιό σου!

Για πλύσιμο χαλιών και υφασμάτινων επίπλων… αλλά και για τα καθίσματα του αυτοκινήτου μετά τη βόλτα!

O καθαρισμός των χαλιών γίνεται εύκολος με τις SE!

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό του δαπέδου και των χαλιών από τις τρίχες, χρειάζεται συχνά να πραγματοποιείς και βαθύ καθαρισμό σε υφασμάτινα έπιπλα και χαλιά. Σε αυτά τα σημεία πολύ συχνά οι ρύποι δεν είναι τόσο εμφανείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Με τις μηχανές πλύσης-απόπλυσης SE εξασφαλίζεις άψογο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα αλλά και γρήγορο στέγνωμα, ώστε να μπορέσει το κατοικίδιό σου να κυκλοφορήσει και πάλι ελεύθερα!

Σε συνδυασμό με το καθαριστικό χαλιών RM 519 ή το RM 760, εξασφαλίζεις άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού!

Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Υγρό καθαριστικό για χαλιά RM 519, 1L
14,49 
Καθαριστικό για χαλιά, που στεγνώνει γρήγορα. Αφαιρεί την καθημερινή βρωμιά σχεδόν χωρίς προσπάθεια και εξασφαλίζει το γρήγορο στέγνωμα του χαλιού.
Σκόνη press & ex RM 760, 800g
18,49 
Δημοφιλές βασικό απορρυπαντικό σε σκόνη για ψεκασμό-αναρρόφησης υφασμάτινων καλυμμάτων και ταπετσαριών.

Σκούπες αναρρόφησης

Για ευέλικτο, καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού από τις τρίχες… και όχι μόνο χωρίς να κουράζεσαι!

 • Σκούπες Stick με μπαταρία για μικρούς χώρους χωρίς καλώδια
 • Οι επαγγλματικές σκούπες για το σπίτι Τ για αθόρυβη λειτουργία και φίλτρο HEPA 14 , υψηλός βαθμός φιλτραρίσματος και διαχωρισμού 99,995 % συγκρατεί τα μικροσκοπικά σωματίδια
 • Σκούπες με φίλτρο νερού για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και όχι μόνο.
 • Σκούπες υγρής ξηρής αναρρόφησης

Σκούπες αναρρόφησης

Product Image
T 11/1 HEPA 14 | Σκούπα ξηρής αναρρόφησης
233,99 
Η αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 HEPA 14 εντυπωσιάζει με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης, το φίλτρο HEPA 14, το μικρό β...
Product Image
WD 3 V-17/4/20 | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Ισχυρή και αποτελεσματική σε εξαιρετική αναλογία τιμής-απόδοσης.Η ηλεκτρική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 3 V-17/4/20 εντυπωσ...

Καθαρισμός δαπέδων και χαλιών με το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι KB 5 της Kärcher!

Έτοιμο προς χρήση κάθε στιγμή!

 • Για πιο άμεσο, αποδοτικό και άνετο αποτέλεσμα.
 • Mικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, με μπαταρία λιθίου για να καθαρίζεις ελεύθερα παντού στο σπίτι.
 • Ειδκό πέλμα με βούρτσα που μαζεύει αποτελεσματικά καθημερινούς ρύπους και τρίχες από κατοικίδια και είναι εύκολο στους ελιγμούς ανάμεσα σε καρέκλες και τραπέζια.
 • Χωρίς σακούλα, με ευκολα αποσπώμενο δοχείο απορριμάτων. Το δοχείο απορριμάτων αφαιρείται και κουμπώνεται με μεγάλη ευκολία, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους!
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Καθαρισμός επιφανειών και καθισμάτων με το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH

Ισχυρός βοηθός για καθημερινές δουλειές!

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Καθαρισμός υφασμάτινων επιφανειών, επίπλων και καθισμάτων με το πέλμα για σκούπες “Turbo”!

Για πλύσιμο χαλιών και υφασμάτινων επίπλων… αλλά και για τα καθίσματα του αυτοκινήτου μετά τη βόλτα!

1

Για  άριστο αποτέλεσμα και στις υφασμάτινες επιφάνειες, επέλεξε το ειδικό πέλμα turbo, το οποίο μαζεύει αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικιδίων από υφασμάτινες επιφάνειες όπως καναπέδες, κρεβάτια, μαξιλάρια, μοκέτες και χαλιά.

3

Το ειδικό πέλμα turbo για οικιακές σκούπες, διαθέτει βούρτσα για ισχυρή αναρρόφηση ρύπων και τριχών.

Κ

 Το ειδικό πέλμα turbo είναι συμβατό με όλες τις οικιακές σκούπες αναρρόφησης και με όλες τις οικιακές σκούπες (Φ 35) με όλες τις σκούπες με διάμετρο σωλήνα ID 35 (universal).

Για όλα τα υφασμάτινα έπιπλα και άλλες επιφάνειες!

 • Μαζεύει αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικιδίων από υφασμάτινες επιφάνειες όπως καναπέδες, κρεβάτια, μαξιλάρια, μοκέτες και χαλιά.

 • Διαθέτει βούρτσα για ισχυρή αναρρόφηση ρύπων και τριχών.

 • Συμβατό με όλες τις οικιακές σκούπες αναρρόφησης  και με όλες τις οικιακές σκούπες (Φ 35) με όλες τις σκούπες με διάμετρο σωλήνα ID 35 (universal).

Product Image
Πέλμα για σκούπα, turbo
65,49 
Πρακτικό ακροφύσιο με περιστρεφόμενη βούρτσα που λειτουργεί με την ροή του αέρα. Καθαρίζει σε βάθος ταπετσαρίες και υφασμάτινες επιφά...

Καθαρισμός με γνώμονα την υγιεινή!

Απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες

Εάν έχετε κατοικίδιο στο σπίτι, η επιλογή προϊόντος καθαρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι τετράποδοι φίλοι σας ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με υπολείμματα καθαριστικού στο δάπεδο ή άλλες επιφάνειες όταν τρώνε ή παίζουν. Πολλά κατοικίδια είναι ευαίσθητα σε τέτοιου είδους προϊόντα. Ακόμα και η μυρωδιά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις ευαίσθητες μύτες τους. Μια εναλλακτική είναι η χρήση ατμοκαθαριστή για τον συχνό καθαρισμό δαπέδων όπως παρκέ, laminate, ή δαπέδων επενδυμένων με πέτρινα ή κεραμικά πλακίδια, για τα οποία η χρήση χημικών καθαριστικών δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Ο καυτός ατμός και ο φυσικός μηχανισμός δράσης των προσαρτώμενων πανιών και των βουρτσών προσφέρουν βαθιά καθαριότητα που φτάνει μέχρι τις ίνες των υφασμάτων. Οι ατμοκαθαριστές όχι απλώς καθαρίζουν, αλλά εξασφαλίζουν την υγιεινή και το υγιές περιβάλλον του χώρου που μένετε, καθώς εξαλείφουν το 99,999 %* των κορονοϊών, καθώς και το 99,99 %** των τυπικών οικιακών βακτηρίων που αναπτύσσονται σε λείες, σκληρές επιφάνειες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους χώρους που τρώτε.

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top