ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΗΠΟΥ

Οι αντλίες κήπου Kärcher είναι ιδανικές για να ποτίζεις φθηνά τον κήπο σου. Αντί της χρήσης πόσιμου νερού, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο ακριβό, η σειρά αντλιών κήπου BP Garden επιτρέπει τη χρήση νερού πηγαδιών, υπόγειων υδάτων ή βρόχινου νερού. Για την παροχή νερού στο σπίτι σου, μην κοιτάξεις πέρα ​​από τη σειρά οικιακών αντλιών μας, BP Home, και τις αντλίες σπιτιού και κήπου, BP Home & Garden. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανακυκλωμένο νερό για το ξέπλυμα της τουαλέτας και την τροφοδοσία του πλυντηρίου. Η αντλία βερελιού BP Barrel, η αντλία δεξαμενής BP Cistern και η αντλία βαθέων πηγαδιών BP Deep Well είναι ιδανικές για χρήση απευθείας στο νερό.

BP header

ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Όλες οι αντλίες μας εντυπωσιάζουν χάρη στους ισχυρούς ρυθμούς ροής τους με ενεργειακά αποδοτική κατανάλωση, αποτελεσματικές προφυλάξεις ασφαλείας και φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Εφοδιασμένες με φίλτρα, είναι κατάλληλες ακόμη και για βρώμικα νερά και διαθέτουν προστασία ξηρής λειτουργίας, υπέρτασης και υπερθέρμανσης, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι αντλίες σπιτιού και κήπου μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν με έναν βολικό ποδοδιακόπτη, ενώ οι αντλίες δεξαμενής και βαθιού πηγαδιού ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται εύκολα σε όρθιο ύψος.

Battery pump

Αντλία βαρελιού μπαταρίας

Βολικό και οικονομικό πότισμα: η εύκαμπτη αντλία βαρελιού μπαταρίας διευκολύνει τη χρήση του συλλεγμένου νερού της βροχής και δεν χρειάζεται ξεχωριστή παροχή νερού ή ρεύματος.

Πήγαινε στην αντλία βαρελιού μπαταρίας

Βίντεο

Play Video
Play Video

Συχνές ερωτήσεις για τις αντλίες κήπου

Οι αντλίες μας ώθησης φέρουν κινητήρες μεταξύ 400 και 1150 W. Αλλά ποια αντλία κήπου πρέπει να αγοράσεις; Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές θέλεις να συνδέσεις στο σπίτι ή τον κήπο σου, η Kärcher έχει το τέλειο μοντέλο για κάθε απαίτηση. Μπορείς να βρεις απαντήσεις από τους ειδικούς μας στην Kärcher εδώ.

Ανάλογα με την πίεση ή το ύψος παροχής, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πόσα μέτρα μπορεί να βυθιστεί μια αντλία βαθιάς γεώτρησης στον άξονα ή ποιο είναι το μέγιστο μήκος που πρέπει να έχει ένας σωλήνας κήπου για ένα πηγάδι.

Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται, πρέπει να γεμίσει με νερό.

Οι αντλίες μας είναι όλες σχετικά ελαφριές και φορητές και ζυγίζουν από 1 έως 13 κιλά.

Εξαρτήματα

Ανεξάρτητα από το αν είναι από την πλευρά της αναρρόφησης ή της πίεσης, με τον κατάλληλο συνδυασμό εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας της Kärcher, οι αντλίες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η ακτινωτή στεγανοποίηση των αξεσουάρ PerfectConnect σημαίνει ότι μπορούν να συναρμολογηθούν πολύ εύκολα και προσφέρουν εξαιρετικά αξιόπιστη στεγανοποίηση προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Kärcher booster pumps

Ευέλικτο και ασφαλές

Οι εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης της BP μπορούν να μεταφέρουν νερό από οπουδήποτε – από σωλήνες πολυαιθυλενίου ή απευθείας από “ανοιχτές πηγές νερού”, όπως για παράδειγμα.

Kärcher booster pumps

Εύκολη σύνδεση

Χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς και τις συνδέσεις της Kärcher, μπορείς να ενώσεις σωλήνες και αντλίες μεταξύ τους με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Kärcher booster pumps

Βέλτιστη προστασία

Τα φίλτρα προστατεύουν τις αντλίες από ακαθαρσίες και μπλοκαρίσματα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη απόδοση. Η Kärcher παρέχει το σωστό φίλτρο για κάθε εφαρμογή.

Kärcher booster pumps

Τέλεια εξοπλισμένο

Τα σωστά εξαρτήματα, από την προστασία ξηρής λειτουργίας έως τον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης, εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή λειτουργία.

Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα εξαρτήματα για την αντλία σου στη σελίδα του προϊόντος.

Pump performance curve BP

Υπολογισμός απόδοσης αντλίας

Πώς να προσδιορίσεις την κατάλληλη αντλία:

1. Σχεδίασε την καμπύλη λειτουργίας που είναι κατάλληλη για τον εύκαμπτο σωλήνα που χρησιμοποιείται (1/2″ ή 3/4″) στο διάγραμμα με τις καμπύλες απόδοσης της αντλίας. Ξεκινήστε με το επιθυμητό ύψος παράδοσης για την εφαρμογή σας (στο διάγραμμα δείγματος: 5 m). 2. Καθορίστε την τιμή κατανάλωσης για την εφαρμογή σας (στο παράδειγμά μας: 1000 l/h στα 2 bar). Για να προσδιορίσετε το σημείο λειτουργίας της εφαρμογής, ορίστε πρώτα το σημείο έναρξης για την τιμή κατανάλωσης στην καμπύλη λειτουργίας του εύκαμπτου σωλήνα που χρησιμοποιείται (βλ. σημεία έναρξης στο παράδειγμα). 3. Τώρα μετατρέψτε την πίεση λειτουργίας για την εφαρμογή σας στο ύψος παράδοσης (1 bar = 10 m). Προσθέστε το ύψος παράδοσης στο σημείο εκκίνησης και σχεδιάστε το σημείο λειτουργίας που προκύπτει για την εφαρμογή σας.

Η καμπύλη απόδοσης της αντλίας πάνω από το σημείο λειτουργίας σας δείχνει την ιδανική αντλία για την εφαρμογή σας. Στο παράδειγμά μας, το BP 3 Home & Garden είναι κατάλληλο όταν χρησιμοποιείτε σωλήνα 3/4″ και το BP 5 Home & Garden όταν χρησιμοποιείτε σωλήνα 1/2″. Να επιλέγετε πάντα την επόμενη μεγαλύτερη αντλία για περισσότερα αποθέματα ισχύος.

Κάθε καταναλωτής/εφαρμογή απαιτεί ένα συγκεκριμένο σημείο λειτουργίας. Τα ακόλουθα παραδείγματα προσανατολισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό (τα δεδομένα ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος παράδοσης, τη διατομή γραμμής/λάστιχου):

Ψεκαστήρας: περίπου. 1000 l/h στα 2 bar (20 m ύψος παράδοσης) Ακροφύσιο: περίπου. 750 l/h στα 2 bar (20 m ύψος παράδοσης) Καθαρισμός τουαλέτας: περίπου. 400 l/h στο λεπτό. πίεση 0,5 bar (ιδανικά 1 bar [10 m ύψος παράδοσης]) Πλυντήριο ρούχων: περίπου. 800 l/h στο λεπτό. πίεση 0,5 bar (ιδανικά 1 bar [10 m ύψος παράδοσης])

 
 

Ανλτίες κήπου

BP 2.000-18 BARREL | ΑΝΤΛΙΑ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
89,99 
Η αντλία βαρελιού μπαταρίας BP 2.000-18 Barrel καθιστά δυνατή τη χρήση πολύτιμου βρόχινου νερού από το βαρέλι και σε κήπους χωρίς σύνδεση ρεύματος. Αυτό δεν εξοικονομεί μόνο πόσιμο νερό, αλλά και χρήματα.
Προσφορά
BP 1 Barrel Set
129,99 
BP 1 Barrel Set - η καινοτόμος αντλία άρδευσης από βαρέλι με διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στον σφιγκτήρα στερέωσης. Έτοιμη για χρήση χάρη στο σετ λάστιχου ποτίσματος, για εύκολο πότισμα με βρόχινο νερό.
BP 1 Barrel | Αντλία άρσευσης από βαρέλι
99,99 
BP 1 Barrel - Καινοτόμος αντλία τυμπάνου με απευθείας on/off διακόπτη στη συσκευή σύσφιξης. Για έξυπνο πότισμα με το νερό της βροχής. Εξοικονομεί χρόνο νερό και χρήματα.
Προσφορά
BP 6 Deep Well | Υποβρύχια αντλία πίεσης
384,99 
Η BP 6 Deep Well είναι μία υποβρύχια αντλία πίεσης ιδανική για άντληση υπόγειων νερών από πηγάδια. Με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, βοηθητικό πόδι στερέωσης και ξεχωριστό διακόπτη on/off.
Προσφορά
BP 4 Deep Well | Υποβρύχια αντλία πίεσης
314,99 
Η BP 4 Deep Well είναι μία υποβρύχια αντλία πίεσης - ιδανική για χρήση σε πηγάδια. Με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι. Βοηθητικό πόδι στερέωσης και ξεχωριστό διακόπτη on/off.
Προσφορά
BP 2 Cistern | Υποβρύχια αντλία πίεσης
254,99 
Η BP 2 Cistern με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η ιδανική υποβρύχια αντλία πίεσης για το πότισμα του κήπου και για χρήση βρόχινου νερού από στέρνη.
Προσφορά
SPP 56 Inox — ΠΡΟΪΟΝ OUTLET
179,99 
Η τακτική και καλά εστιασμένη άρδευση είναι απαραίτητη για να ανθίσει ο κήπος σας. Με τις νέες αντλίες κήπου και τις υποβρύχιες αντλίες πίεσης της Kärcher είναι πλέον παιχνιδάκι. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες παρέχουν αρκετή πίεση για την ταυτόχρονη λειτουργία αρκετών ψεκαστήρων. Η πίεση του νερού διατηρείται για μεγάλες αποστάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το νερό από πηγές, πηγάδια, λίμνες ή δεξαμενές βρόχινου νερού. Η εγκατάσταση και η λειτουργία είναι πολύ απλές.
Προσφορά
BP 7 Home & Garden
394,99 
Ανθεκτική αντλία κορυφαίας ποιότητας για το σπίτι και τον κήπο BP 7 Home & Garden με αποτελεσματικό μηχανισμό μετάδοσης κίνησης 5 σταδίων για το πότισμα κήπων και την υδροδότηση της οικίας (π.χ. με βρόχινο νερό). Εύκολη, υψηλής ισχύος, ασφαλής!
Προσφορά
BP 4 Home & Garden
279,99 
Η ανθεκτική και ισχυρή αντλία για το σπίτι και τον κήπο BP 4 Home & Garden είναι η ιδανική λύση για το πότισμα του κήπου και την ύδρευση του σπιτιού, π.χ. με τη χρήση όμβριων υδάτων.
Προσφορά
BP 5 Home & Garden | Αντλία κήπου
374,99 
Η ανθεκτική αντλία BP5 Home & Garden premium με αποδοτική λειτουργία 4 σταδίων είναι ιδανική για πότισμα κήπου και οικιακή παροχή νερού (βρόχινο νερό). Βολική, δυνατή, αξιόπιστη!
BP 4 Home & Garden eco!ogic
Αποδοτική και οικολογική: Η BP4 Home & Garden eco!ogic είναι μία ανθεκτική αντλία σπιτιού και κήπου με μηδενική κατανάλωση watt σε stand-by. Ιδανική για πότισμα κήπου ή οικιακή παροχή νερού
Προσφορά
BP 3 Home & Garden
254,99 
Η ανθεκτική και ισχυρή αντλία κήπου ΒΡ 3 Home & Garden είναι ιδανική για το πότισμα του κήπου και την οικιακή παροχή νερού χρησιμοποιώντας εναλλακτικές πηγές νερού, όπως βρόχινο νερό.
Προσφορά
BP 3 Garden | Αντλία κήπου
129,99 
Η ανθεκτική και ισχυρή αντλία κήπου ΒΡ 3 Garden είναι ιδανική για το οικολογικό και οικονομικό πότισμα του κήπου χρησιμοποιώντας εναλλακτικές πηγές νερού όπως οι στέρνες ή οι δεξαμενές
Προσφορά
BP 2 Garden | Αντλία κήπου
119,99 
Ισχυρή και ανθεκτική: Η ΒΡ 2 αντλία κήπου είναι η ιδανική περιβαλλοντικά φιλική λύση για το πότισμα του κήπου από εναλλακτικές πηγές νερού, όπως οι στέρνες και δεξαμενές
Προσφορά
GP 60 M 5 – ΠΡΟΪΟΝ OUTLET
129,99 
Πολυβάθμιες αντλίες κήπου - τα αθόρυβα και αποτελεσματικά ισχυρά μηχανήματα.Περισσότερη ισχύς, αποτελεσματικότητα και ησυχία - οι νέες πολυβάθμιες αντλίες κήπου της Kärcher παρέχουν πολυάριθμα εντυπωσιακά πλεονεκτήματα. Η πολυβάθμια υδραυλική αντλία κατά την χρήση της απαιτεί 30% λιγότερη ισχύ κινητήρα συγκριτικά με τις αντλίες εκτόξευσης, το οποίο διατηρεί περίπου 30% περισσότερη ενέργεια.
GP 60 Mobile Control
269,99 
Με τις νέες αντλίες κήπου και τις βυθιζόμενες αντλίες πίεσης της Kärcher το πότισμα του κήπου σας είναι παιχνιδάκι.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών