ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΗΠΟΥ

Οι αντλίες κήπου Kärcher είναι ιδανικές για να ποτίζεις φθηνά τον κήπο σου. Αντί της χρήσης πόσιμου νερού, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο ακριβό, η σειρά αντλιών κήπου BP Garden επιτρέπει τη χρήση νερού πηγαδιών, υπόγειων υδάτων ή βρόχινου νερού. Για την παροχή νερού στο σπίτι σου, μην κοιτάξεις πέρα ​​από τη σειρά οικιακών αντλιών μας, BP Home, και τις αντλίες σπιτιού και κήπου, BP Home & Garden. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανακυκλωμένο νερό για το ξέπλυμα της τουαλέτας και την τροφοδοσία του πλυντηρίου. Η αντλία βερελιού BP Barrel, η αντλία δεξαμενής BP Cistern και η αντλία βαθέων πηγαδιών BP Deep Well είναι ιδανικές για χρήση απευθείας στο νερό.

BP header

ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Όλες οι αντλίες μας εντυπωσιάζουν χάρη στους ισχυρούς ρυθμούς ροής τους με ενεργειακά αποδοτική κατανάλωση, αποτελεσματικές προφυλάξεις ασφαλείας και φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Εφοδιασμένες με φίλτρα, είναι κατάλληλες ακόμη και για βρώμικα νερά και διαθέτουν προστασία ξηρής λειτουργίας, υπέρτασης και υπερθέρμανσης, ανάλογα με την εφαρμογή. Οι αντλίες σπιτιού και κήπου μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν με έναν βολικό ποδοδιακόπτη, ενώ οι αντλίες δεξαμενής και βαθιού πηγαδιού ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται εύκολα σε όρθιο ύψος.

Battery pump

Αντλία βαρελιού μπαταρίας

Βολικό και οικονομικό πότισμα: η εύκαμπτη αντλία βαρελιού μπαταρίας διευκολύνει τη χρήση του συλλεγμένου νερού της βροχής και δεν χρειάζεται ξεχωριστή παροχή νερού ή ρεύματος.

Πήγαινε στην αντλία βαρελιού μπαταρίας

Βίντεο

Play Video
Play Video

Συχνές ερωτήσεις για τις αντλίες κήπου

Οι αντλίες μας ώθησης φέρουν κινητήρες μεταξύ 400 και 1150 W. Αλλά ποια αντλία κήπου πρέπει να αγοράσεις; Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές θέλεις να συνδέσεις στο σπίτι ή τον κήπο σου, η Kärcher έχει το τέλειο μοντέλο για κάθε απαίτηση. Μπορείς να βρεις απαντήσεις από τους ειδικούς μας στην Kärcher εδώ.

Ανάλογα με την πίεση ή το ύψος παροχής, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πόσα μέτρα μπορεί να βυθιστεί μια αντλία βαθιάς γεώτρησης στον άξονα ή ποιο είναι το μέγιστο μήκος που πρέπει να έχει ένας σωλήνας κήπου για ένα πηγάδι.

Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται, πρέπει να γεμίσει με νερό.

Οι αντλίες μας είναι όλες σχετικά ελαφριές και φορητές και ζυγίζουν από 1 έως 13 κιλά.

Εξαρτήματα

Ανεξάρτητα από το αν είναι από την πλευρά της αναρρόφησης ή της πίεσης, με τον κατάλληλο συνδυασμό εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας της Kärcher, οι αντλίες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η ακτινωτή στεγανοποίηση των αξεσουάρ PerfectConnect σημαίνει ότι μπορούν να συναρμολογηθούν πολύ εύκολα και προσφέρουν εξαιρετικά αξιόπιστη στεγανοποίηση προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Kärcher booster pumps

Ευέλικτο και ασφαλές

Οι εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης της BP μπορούν να μεταφέρουν νερό από οπουδήποτε – από σωλήνες πολυαιθυλενίου ή απευθείας από “ανοιχτές πηγές νερού”, όπως για παράδειγμα.

Kärcher booster pumps

Εύκολη σύνδεση

Χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς και τις συνδέσεις της Kärcher, μπορείς να ενώσεις σωλήνες και αντλίες μεταξύ τους με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Kärcher booster pumps

Βέλτιστη προστασία

Τα φίλτρα προστατεύουν τις αντλίες από ακαθαρσίες και μπλοκαρίσματα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη απόδοση. Η Kärcher παρέχει το σωστό φίλτρο για κάθε εφαρμογή.

Kärcher booster pumps

Τέλεια εξοπλισμένο

Τα σωστά εξαρτήματα, από την προστασία ξηρής λειτουργίας έως τον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης, εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή λειτουργία.

Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα εξαρτήματα για την αντλία σου στη σελίδα του προϊόντος.

Pump performance curve BP

Υπολογισμός απόδοσης αντλίας

Πώς να προσδιορίσεις την κατάλληλη αντλία:

1. Σχεδίασε την καμπύλη λειτουργίας που είναι κατάλληλη για τον εύκαμπτο σωλήνα που χρησιμοποιείται (1/2″ ή 3/4″) στο διάγραμμα με τις καμπύλες απόδοσης της αντλίας. Ξεκινήστε με το επιθυμητό ύψος παράδοσης για την εφαρμογή σας (στο διάγραμμα δείγματος: 5 m). 2. Καθορίστε την τιμή κατανάλωσης για την εφαρμογή σας (στο παράδειγμά μας: 1000 l/h στα 2 bar). Για να προσδιορίσετε το σημείο λειτουργίας της εφαρμογής, ορίστε πρώτα το σημείο έναρξης για την τιμή κατανάλωσης στην καμπύλη λειτουργίας του εύκαμπτου σωλήνα που χρησιμοποιείται (βλ. σημεία έναρξης στο παράδειγμα). 3. Τώρα μετατρέψτε την πίεση λειτουργίας για την εφαρμογή σας στο ύψος παράδοσης (1 bar = 10 m). Προσθέστε το ύψος παράδοσης στο σημείο εκκίνησης και σχεδιάστε το σημείο λειτουργίας που προκύπτει για την εφαρμογή σας.

Η καμπύλη απόδοσης της αντλίας πάνω από το σημείο λειτουργίας σας δείχνει την ιδανική αντλία για την εφαρμογή σας. Στο παράδειγμά μας, το BP 3 Home & Garden είναι κατάλληλο όταν χρησιμοποιείτε σωλήνα 3/4″ και το BP 5 Home & Garden όταν χρησιμοποιείτε σωλήνα 1/2″. Να επιλέγετε πάντα την επόμενη μεγαλύτερη αντλία για περισσότερα αποθέματα ισχύος.

Κάθε καταναλωτής/εφαρμογή απαιτεί ένα συγκεκριμένο σημείο λειτουργίας. Τα ακόλουθα παραδείγματα προσανατολισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό (τα δεδομένα ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος παράδοσης, τη διατομή γραμμής/λάστιχου):

Ψεκαστήρας: περίπου. 1000 l/h στα 2 bar (20 m ύψος παράδοσης) Ακροφύσιο: περίπου. 750 l/h στα 2 bar (20 m ύψος παράδοσης) Καθαρισμός τουαλέτας: περίπου. 400 l/h στο λεπτό. πίεση 0,5 bar (ιδανικά 1 bar [10 m ύψος παράδοσης]) Πλυντήριο ρούχων: περίπου. 800 l/h στο λεπτό. πίεση 0,5 bar (ιδανικά 1 bar [10 m ύψος παράδοσης])

 
 

Ανλτίες κήπου

Product Image
BP 2.000-18 BARREL | Αντλία βαρελιού
89,99 
Η αντλία βαρελιού μπαταρίας BP 2.000-18 Barrel καθιστά δυνατή τη χρήση πολύτιμου βρόχινου νερού από το βαρέλι και σε κήπους χωρίς σύνδεση ρεύματος. Αυτό δεν εξοικονομεί μόνο πόσιμο νερό, αλλά και χρήματα.
Product Image
BP 3.200 Home | Οικιακή παροχή νερού
204,99 
Η ισχυρή αντλία ώθησης BP 3.200 Home με ενσωματωμένο δοχείο αντιστάθμισης πίεσης παρέχει αυτόματα μη πόσιμο νερό χαμηλού κόστους σε ολόκληρο το σπίτι.
Product Image
BP 4 Deep Well | Αντλία βαθιάς γεώτρησης
314,99 
Η BP 4 Deep Well είναι μία υποβρύχια αντλία πίεσης - ιδανική για χρήση σε πηγάδια. Με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι. Βοηθητικό πόδι στερέωσης και ξεχωριστό διακόπτη on/off.
Product Image
BP 4.500 Garden | Αντλία κήπου
114,99 
Ισχυρή και ανθεκτική: η αντλία κήπου BP 4.500 Garden είναι η ιδανική λύση για φιλικό προς το περιβάλλον πότισμα κήπων από εναλλακτικές πηγές νερού όπως στέρνες, δεξαμενές κ.λπ.
Product Image
BP 4.900 Home | Οικιακή παροχή νερού
344,99 
Η ισχυρή οικιακή αντλία BP 4.900 Home με ενσωματωμένη δεξαμενή αντιστάθμισης πίεσης αντλεί αυτόματα νερό από εναλλακτικές πηγές ως νερό χρήσης / μη πόσιμο σε ολόκληρο το σπίτι.
Product Image
SPP 56 Inox | Αντλία βαθιάς γεώτρησης
249,99 
Η τακτική και καλά εστιασμένη άρδευση είναι απαραίτητη για να ανθίσει ο κήπος σας. Με τις νέες αντλίες κήπου και τις υποβρύχιες αντλίες πίεσης της Kärcher είναι πλέον παιχνιδάκι. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες παρέχουν αρκετή πίεση για την ταυτόχρονη λειτουργία αρκετών ψεκαστήρων. Η πίεση του νερού διατηρείται για μεγάλες αποστάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το νερό από πηγές, πηγάδια, λίμνες ή δεξαμενές βρόχινου νερού. Η εγκατάσταση και η λειτουργία είναι πολύ απλές.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top