MOBILE OUTDOOR CLEANER

Είτε κάνεις πεζοπορία, είτε ποδήλατο είτε περπατάς με τον σκύλο σου: Το να βρίσκεσαι έξω είναι απλά διασκεδαστικό. Και μερικές φορές, πολύ βρώμικο. Με το Mobile Outdoor Cleaner OC 3, δεν θα σε προλάβει χώμα, ακόμα και όταν βρίσκεσαι έξω, και η φύση μένει έξω εκεί που ανήκει.

Ο εξαιρετικά συμπαγής φορητός καθαριστής εξωτερικών χώρων «Mobile Outdoor Cleaner» με ενσωματωμένη μπαταρία και δοχείο νερού μεταφέρεται και αποθηκεύεται εύκολα. Μεγάλη γκάμα εφαρμογών, με δυνατότητα σύνδεσης σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 

 
Play Video

Kärcher to go.

Πάντα και παντού. Το Mobile Outdoor Cleaner.

 

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία και το δοχείο νερού 4 λίτρων (OC 3 Plus: 7 λίτρα), μπορείς να απομακρύνεις τους ρύπους γρήγορα και εύκολα επί τόπου, ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου και τα πάντα στο σπίτι να παραμένουν καθαρά. Εξαιρετικά πρακτικό: Ο φορητός καθαριστής μπορεί να ενισχυθεί βέλτιστα με μια ποικιλία εξαρτημάτων . Το κιτ εξαρτημάτων περιπέτειας, ποδηλάτου και κατοικίδιων ζώων παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον απαλό αλλά σχολαστικό καθαρισμό παπουτσιών, ποδηλάτων ή κατοικίδιων ζώων. στο αυτοκίνητο και το σπίτι σου.

Play Video

OC 3 Plus

OC 3 Plus φορητός καθαριστής εξωτερικού χώρου με μεγαλύτερη δεξαμενή νερού για γρήγορο καθαρισμό εν κινήσει. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία και το ρεζερβουάρ νερού 7 λίτρων, μπορείς απλά και αβίαστα να απομακρύνεις τη βρωμιά απευθείας στον τόπο χρήσης, είτε πρόκειται για τα παπούτσια, το ποδήλατο ή τα κατοικίδια ζώοα σου που είναι βρώμικα – για να διατηρείς τα πάντα ωραία και καθαρά.

 

Για άνετη και ξεχωριστή μεταφορά της συσκευής και της δεξαμενής. Για ακόμα πιο συμπαγή αποθήκευση, η λαβή μπορεί να πιεστεί προς τα κάτω.

 

Απλώς αφαίρεσέ την και γέμισέ την κάτω από τη βρύση. Διαρκεί έως και τέσσερα λεπτά καθαρισμού. Ή για έως τρία ποδήλατα

Ανάβει κατά τη λειτουργία και υποδεικνύει χαμηλό επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Για εύκολη λειτουργία. Λειτουργία αναμονής όταν δεν χρησιμοποιείται.

 

Με κάλυμμα από καουτσούκ που παραμένει τοποθετημένο για να προστατεύεται από τους ρύπους.

 

Με ανταλλάξιμο επίπεδο ακροφύσιο πίδακα.

 

 

Για μεγάλη ακτίνα λειτουργίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να αποθηκευτεί άνετα κάτω από τη δεξαμενή μαζί με το πιστόλι ψεκασμού για εξοικονόμηση χώρου

Adventure Box

Play Video

Adventure Box

 Οι βόλτες στην άγρια φύση μπορεί να φέρνουν μεγάλη διασκέδαση, αλλά μερικές φορές αφήνουν ένα ακόμη μεγαλύτερο χάος. Ο φορητός καθαριστής με Κιτ Περιπέτειας από την Kärcher έχει την τέλεια λύση. Με την μπαταρία ιόντων λιθίου, την αποσπώμενη δεξαμενή νερού 4 λίτρων (OC 3 Plus: 7 λίτρα) και τα ειδικά εξαρτήματα, πλένει τη λάσπη, τη βρωμιά και την άμμο από μπότες και καροτσάκια – πριν προλάβουν να λερώσουν το αυτοκίνητο και το σπίτι σου. Καθιστώντας το ιδανικό σύμμαχο για κάθε οικογενειακή εκδρομή.

Bike Box

Bike Box

 Ο καθαρισμός ενός ποδηλάτου μπορεί να μοιάζει με ατέλειωτη ανηφόρα, αλλά με το φορητό καθαριστή με Κιτ Ποδηλάτου γίνεται απολαυστική κατηφόρα. Το πιστόλι ψεκασμού ξεπλένει με ασφάλεια τους ρύπους από τα ευαίσθητα τμήματα, ενώ ένα εξάρτημα βούρτσας πολλαπλών χρήσεων αφαιρεί τα πιο επίμονα υπολείμματα – χαρίζοντας στα γρανάζια, το πλαίσιο και τα ελαστικά άψογη εμφάνιση. Το κιτ διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου, αποσπώμενη δεξαμενή νερού 4 λίτρων, απορρυπαντικό και πανί από μικροΐνες. 

Play Video

Pet Box

Play Video

Pet Box

Σκυλίσια ζωή! Κάθε εκδρομή με τον σκύλο σας τελειώνει με το καθάρισμα των τετράποδων φίλων – ή του αυτοκινήτου και των χαλιών σας. Χάρη στη φιλική προς τα κατοικίδια κεφαλή ψεκασμού χαμηλής πίεσης, το Mobile Outdoor Cleaner ο φορητός καθαριστής με Κιτ Κατοικίδιου αφαιρεί επιτόπου τους ρύπους και τη λάσπη. Και, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και την αποσπώμενη δεξαμενή νερού, μπορεί να καθαρίσει πολλά σκυλάκια κάθε φορά. Πεντακάθαρα σκυλάκια με το φορητό καθαριστή.

Εφαρμογές

Πληροφορίες

Flyer OC 3 EN

 

Έντυπο

 

Μπορείς να κατεβάσεις τον κατάλογο εδώ!

 ΛΗΨΗ

Φορητοί καθαριστές OC 3

Product Image
OC 3 + Adventure | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Μικρού μεγέθους πλυστικό μηχάνημα χαμηλής πίεσης Kärcher ιδανικό για τον καθαρισμό εξοπλισμού εξωτερικού χώρου εν κινήσει. Με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Περιλαμβάνεται το κουτί Adventure με διάφορα εξαρτήματα για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.
Product Image
OC 3 + Bike | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Φορητό σύστημα καθαρισμού της Kärcher ιδανικό για το πλύσιμο ποδηλάτων εν κινήσει. Με μπαταρία ιόντων λιθίου, δοχείο νερού και ήπια χαμηλή πίεση για ευαίσθητες επιφάνειες. Περιλαμβάνεται το κουτί Bike με διάφορα εξαρτήματα ποδηλάτου για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.
Product Image
OC 3 + Pet, για κατοικίδια | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Φορητό αυτονομο μηχανήμα καθαρισμού Kärcher για τον απαλό καθαρισμό των κατοικίδιων. Με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Το κουτί εξαρτημάτων καθαρισμού κατοικίδιων (Pet Box) εξασφαλίζει πλήρη φροντίδα στις εξόδους με τα κατοικίδια.
Product Image
OC 3 | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
149,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη ψεκασμού για ευαίσθητες επιφάνειες.
Product Image
OC 3 Plus | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
179,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη για ευαίσθητες επιφάνειες.
Product Image
OC 3 Plus Car | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
199,99 
Πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού χωρητικότητας 7 λίτρων για εφαρμογές που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με αντάπτορα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη περίοδο εφαρμογής.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18
OC 6-18 | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
149,99 
Το ελαφρύ και συμπαγές φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 volt, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Battery Set
OC 6-18 Battery Set | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
229,99 
Το ελαφρύ και συμπαγές πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για ενδιάμεσο καθάρισμα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Premium
OC 6-18 Premium | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
229,99 
Συμπαγές και φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία, ιδανικό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος ή νερού. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Premium Battery Set
OC 6-18 Premium Battery Set | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
309,99 
Πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης με εναλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας, συμπαγές και φορητό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς σύνδεση ρεύματος και νερού. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC Foldable
OC Foldable | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
139,99 
Με αναδιπλούμενο δοχείο νερού, εύκολο στη μεταφορά, εύκολο στην αποθήκευση και ευέλικτο: το φορητό πλυστικό μηχάνημα OC 3 foldable με μπαταρία ιόντων λιθίου για φορητό καθαρισμό.

Εξαρτήματα

Το Mobile Outdoor Cleaner μπορεί να ενισχυθεί ιδανικά με μια ποικιλία από ειδικά εξαρτήματα και κιτ αξεσουάρ. Το adventure box, το bike box και το pet box παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να επιτύχεις άψογο καθαρισμό!

Product Image
Κουτί εξαρτημάτων Adventure
50,49 
Με τα βέλτιστα σχεδιασμένα εξαρτήματα του κουτιού Adventure, ο εξοπλισμός εξωτερικού χώρου μπορεί να καθαριστεί χωρίς κόπο οπουδήποτε. Ιδανικό για οποιονδήποτε περνά πολλές ώρες στον δρόμο.
Product Image
Κουτί εξαρτημάτων Bike
50,49 
Κουτί εξαρτημάτων ποδηλάτου με βέλτιστα προσαρμοσμένα εξαρτήματα για τον καθαρισμό ποδηλάτων και ποδηλατικού εξοπλισμού.
Product Image
Κουτί εξαρτημάτων Pet
50,49 
Με τα βέλτιστα σχεδιασμένα εξαρτήματα του κουτιού Κατοικίδιων, μπορείτε να καθαρίσετε χωρίς κόπο και οπουδήποτε τα πόδια των σκύλων/κατοικίδιων.
Product Image
Βούρτσα γενικής χρήσης
22,49 
Βούρτσα γενικής χρήσης για βέλτιστο καθάρισμα με βούρτσα. Τοποθετείται στο πιστόλι με σκανδάλη του πλυστικού μηχανήματος, αφαιρεί τους επίμονους ρύπους και προστατεύει τα εύθραυστα μέρη.
Product Image
Σωλήνας αναρρόφησης
24,49 
Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης για φορητό καθαρισμό τοποθετείται πάνω στο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης και επιτρέπει τη χρήση εναλλακτικών πηγών νερού, όπως πηγάδια και δοχεία νερού.
Product Image
Πανί μικροινών
8,49 
Με το υψηλής ποιότητας πανί μικροϊνών από μαλακό ύφασμα μπορείτε να στεγνώσετε τα καθαρισμένα αντικείμενα πριν από την αποθήκευσή τους.
Product Image
Πανί από βισκόζη
12,49 
Ειδικό πανί μικροϊνών για το στέγνωμα των σκύλων. Απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές.
Product Image
Βούρτσα καθαρισμού τριχώματος κατοικίδιων
12,49 
Για σχολαστικό βούρτσισμα του τριχώματος των κατοικίδιων: η βούρτσα καθαρισμού τριχώματος αφαιρεί ακόμα και τους επίμονους ρύπους.
Product Image
Κωνικό ακροφύσιο δέσμης
18,49 
Καθαρίστε γρήγορα και απλά το κατοικίδιό σας με το κωνικό ακροφύσιο δέσμης. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο πιστόλι με σκανδάλη του μηχανήματος καθαρισμού και να παράξει μια απαλή δέσμη νερού
Product Image
Αντάπτορας αυτοκινήτου
34,49 
Πάντα αρκετή ισχύς εν κινήσει: Με τον αντάπτορα αυτοκινήτου το Φορητό Μηχάνημα Καθαρισμού Εξωτερικών Χώρων OC 3 μπορεί να λειτουργήσει με τη μπαταρία του αυτοκινήτου.
Product Image
Ακροφύσιο λεπτομερειών
18,49 
Το μικρό ακροφύσιο καθαρίζει λεπτομέρειες, στενές εσοχές και επίμονους ρύπους. Προσαρμόζεται στο πιστόλι ψεκασμού του πλυστικού μηχανήματος και παράγει μια ισχυρή λεπτή δέσμη νερού.
Product Image
Προφυλακτήρας πιτσιλίσματος
30,49 
Ο προφυλακτήρας πιτσιλίσματος για το Mobile Outdoor Cleaner προστατεύει τους χρήστες και τον περιβάλλοντα χώρο από τον ψεκασμό νερού. Αποθηκεύεται εύκολα (αναδίπλωση σε τέσσερα βήματα).
Product Image
Φορτιστής αυτοκινήτου για EDI 4 και OC 3
25,49 
Πάντα έτοιμο για χρήση, ακόμα και όταν ταξιδεύεις – με τον φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου, η ηλεκτρική ξύστρα πάγου EDI 4 και το Mobile Outdoor Cleaner OC 3 μπορούν να φορτιστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο μέσω της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top