Πλυστικά μεσαίας πίεσης

Σύνδεσε τον εύκαμπτο σωλήνα και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις: Με τα πλυστικά μεσαίας πίεσης της Kärcher και την εναλλάξιμη μπαταρία 18 V για γρήγορο, ποικιλόμορφο ενδιάμεσο καθαρισμό σε όλο το σπίτι, χωρίς σύνδεση ρεύματος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!

Δεν υπάρχει σύνδεση ρεύματος; Κανένα πρόβλημα! Τα ελαφριά, φορητά πλυστικά μεσαίας πίεσης με μπαταρία από την πλατφόρμα μπαταρίας 18 V της Kärcher καθαρίζουν σχεδόν τα πάντα στο σπίτι χωρίς την ανάγκη τροφοδοσίας. Απλώς σύνδεσε τον εύκαμπτο σωλήνα και είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Highlights

Απόλυτη ελευθερία κινήσεων! Χωρίς καλώδιο! Τώρα μπορείς να καθαρίζεις εύκολα και γρήγορα σε σημεία που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. 

 

Εναρμονισμένη μεσαία πίεση
Με τη χρήση της ενιαίας κάνης ψεκασμού, ο αποτελεσματικός και απαλός επίπεδος πίδακας ψεκασμού επιτρέπει επίσης τον καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών.

Ισχύς χειρός
Ταιριάζει άνετα στο χέρι, έτοιμο για γρήγορη χρήση και μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα.

 

Η σωστή κάνη ψεκασμού για κάθε εφαρμογή: Κάνη επίπεδης εκτόξευσης και κάνη dirt blaster περιλαμβάνονται στο εύρος της προσφοράς. Multijet, PS 20 Handheld και Vario Jet διαθέσιμα ως εξαρτήματα.

 

Παροχή νερού μέσω σύνδεσης σωλήνα κήπου ή προαιρετικού σωλήνα αναρρόφησης.

 

Για ασφάλεια όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται.

 

Περιοχή λαβής για λειτουργία με δύο χέρια.

 

Για απλή τοποθέτηση ή αφαίρεση της μπαταρίας..

 

Η οθόνη της μπαταρίας δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε χάρη στην ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V της Kärcher, όπως επίσης και σε χώρους χωρίς

Απεριόριστα εξαρτήματα

FJ 24 Handheld

FJ 24 Handheld foam jet

Ο FJ 24 φορητός αφροποιητής για το ψεκασμό καθαριστικών με τα πλυστικά μεσαίας πίεσης της Kärcher.

MJ 24 handheld cleaning

MJ 24 Handheld 5-in-1 Multi Jet

Ποικιλόμορφος πολλαπλός πίδακας ψεκασμού 5-σε-1 για το φορητό πλυστικό μεσαίας πίεσης : Το φορητόMJ 24 με σημειακό, επίπεδο, ξεπλύματος, δευτερεύοντα και τζετ ψεκασμό. Ρυθμίζεται εύκολα περιστρέφοντας την κεφαλή του ακροφυσίου. 

VJ 24 handheld cleaner

VJ 24 Handheld variable spray lance 360°

Μεταβλητή κάνη ψεκασμού με ρυθμιζόμενη άρθρωση 360°: Η συσκευή χειρός VJ 24 για το πλυστικό μεσαίας πίεσης είναι ιδανική για τον καθαρισμό περιοχών που είναι δύσκολα προσβάσιμες. 

Πλατφόρμα Μπαταρίας της Kärcher

Play Video

 

Μάθε περισσότερα για τη πλατφόρμα μπαταρίας της Kärcher

 

Προϊόντα

Product Image
KHB 4-18 | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
119,99 
Το πλυστικό μέτριας πίεσης κάνει τον καθαρισμό απλό. Η μπαταρία και ο φορτιστής της μπαταρίας δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
Product Image
KHB 4-18 Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
189,99 
Φορητός και απλός καθαρισμός – χάρη στον εύχρηστο και compact σχεδιασμό του πλυστικού μέτριας πίεσης, η επίμονη βρωμιά απομακρύνεται σε χρόνο μηδέν.
Product Image
KHB 4-18 Plus | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
129,99 
Εύκολος καθαρισμός με το πλυστικό μηχάνημα χειρός- αυτόνομη λειτουργία χάρη στο αναδιπλούμενο δοχείο νερού και τον σωλήνα αναρρόφησης.Η μπαταρία και ο φορτιστής μπαταρίας δεν περιλαμβάνονται
Product Image
KHB 4-18 Plus Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
Εύκολος καθαρισμός με το πλυστικό μηχάνημα χειρός- αυτόνομη λειτουργία χάρη στο αναδιπλούμενο δοχείο νερού και τον σωλήνα αναρρόφησης και την 18 V ανταλλάξιμη μπαταρία και τον φορτιστή.
Product Image
KHB 6 | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
149,99 
Ελαφρύ, χειροκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης με μπαταρία για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε παροχή ρεύματος. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, διατίθεται η ανταλλάξιμη μπαταρία 18V και ο φορτιστής μπαταρίας.
Product Image
KHB 6 Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
219,99 
Σετ για αποτελεσματικό, ενδιάμεσο καθαρισμό των επίπλων κήπου, των παιχνιδιών και πολλών ακόμη: Το ελαφρύ, μπαταριοκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης KHB 6 Battery το οποίο περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top