Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Μηχανές καθαρισμού σκληρών δαπέδων & ηλεκτρικές σφουγγαρίστρες

ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ &
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ

Θα ήθελες να υπήρχε ένας πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τα δάπεδα; Ή να μπορούσες να ολοκληρώνεις όλη τη διαδικασία καθαρισμού των δαπέδων με μία κίνηση, κατά προτίμηση χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων; Έχουμε μια ισχυρή λύση για κάθε εργασία – και η επιλογή είναι δική σου

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ & ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα, όπως στεγανοποιημένα, λαδωμένα, κερωμένα παρκέ, 

δάπεδα από μελαμίνη, πλακάκια, δάπεδα από PVC και βινύλιο

Η FC 7 Cordless

Με την FC 7 Cordless μπορείς να ξεχάσεις τον παλιό κανόνα “πρώτα σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και μετά σφουγγάρισμα”, καθώς απομακρύνει και υγρούς και ξηρούς καθημερινούς ρύπους. Τα 2 ζεύγη κυλίνδρων που περιστρέφονται αντίθετα πιάνουν αμέσως δουλειά και αποκαθιστούν τη λάμψη στο πάτωμα στο μισό χρόνο. Απλώς πάτησε το κουμπί στη λαβή για να προσαρμόσεις τη ροή του νερού και την ταχύτητα του κυλίνδρου στο πάτωμα ή χρησιμοποίησε τη λειτουργία Boost για να εξαλείψεις τους επίμονους λεκέδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς πραγματικά να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα, και χωρίς να λερώνεις τα χέρια σου!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

20% καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού απ’ ότι με σφουγγαρίστρα*

Το πάτωμά σου είναι η σκηνή σου και οι μηχανές καθαρισμού δαπέδων μας το αφήνουν να λάμπει – καθαρίζοντας περίπου 20% πιο διεξοδικά και απαιτεί πολύ λιγότερη προσπάθεια από οποιαδήποτε σφουγγαρίστρα.* Αντί να σκουπίζεις τους ρύπους εμπρός και πίσω, οι κύλινδροι που κινούνται αυτόματα με λειτουργία αυτοκαθαρισμού απλώς τους μαζεύουν και μετακινούν το ακάθαρτο νερό σε ξεχωριστή δεξαμενή. Υπάρχει πολύ λίγη υπολειμματική υγρασία στο πάτωμα, που σημαίνει ότι τα δάπεδα μπορούν να πατηθούν μετά από μόλις 2 λεπτά!

Αυτόματη ύγρανση*

Το καθαρό νερό κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μία πλευρά των περιστρεφόμενων κυλίνδρων των μηχανών δαπέδου Kärcher βρέχεται συνεχώς με καθαρό νερό ενώ στην άλλη πλευρά το βρώμικο νερό αφαιρείται και συλλέγεται σε μια δεξαμενή. Σε αντίθεση με τον καθαρισμό με σφουγγαρίστρα, οι ρύποι στην πραγματικότητα μαζεύονται αντί να απλώνονται.

50% ταχύτερος καθαρισμός χάρη στην τεχνολογία κίνησης 4 κυλίνδρων**

Μπορείς να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με την FC 7 Cordless. Σκουπίζει και μαζεύει όλους τους τύπους καθημερινών ρύπων με ένα βήμα ακόμη και στις γωνίες και στις άκρες. Οι τρίχες μαζεύονται επίσης εύκολα με τις ενσωματωμένες χτένες τριχών.

Ρυθμιζόμενα επίπεδα καθαρισμού για διαφορετικούς τύπους δαπέδων και ρύπων

Στις FC 7 Cordless, μπορείς να ρυθμίσεις την περιστροφή του κυλίνδρου και τη ροή του νερού ώστε να ταιριάζουν με τον τύπο του ρύπου και του δαπέδου (π.χ. επίπεδο 1 για ξύλινα δάπεδα, επίπεδο 2 για πέτρινα δάπεδα). Με την FC 7 Cordless, οι επίμονοι λεκέδες μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία boost.

Floor cleaner self-cleaning function

Καθαρισμός δαπέδου χωρίς κόπο

Όχι άλλο τρίψιμο με το χέρι. Τέρμα το κουραστικό στύψιμο της σφουγγαρίστρας, καθώς οι ρύποι απομακρύνονται μόνιμα από τους κυλίνδρους με τη λειτουργία αυτο-καθαρισμού. Δεν χρειάζεται πλέον να σέρνεις τον κουβά, χάρη στην εύκολα αποσπώμενη δεξαμενή καθαρού και ακάθαρτου νερού.

Floor cleaner for stone, tiles, parquet, laminate or vinyl

Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα

Το χαμηλό επίπεδο υγρασίας που μένει σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα (πέτρα, πλακάκια, παρκέ, laminate, βινύλιο). Τα πατώματα μπορούν να πατηθούν σε ελάχιστο χρόνο. Τέλεια περιποίηση δαπέδου όταν συνδυάζεται με τα χημικά καθαριστικά της Kärcher.

Floor cleaner edge cleaning

Τέλειος καθαρισμός άκρων

Η κεντρική κίνηση των ρόλλερ εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού στις γωνίες και κατά μήκος των άκρων.

Floor cleaner washable rollers

Ρολά που πλένονται

Η τοποθέτηση και η αφαίρεση των κυλίνδρων μικροϊνών είναι γρήγορη και εύκολη. Οι κύλινδροι πλένονται επίσης στο πλυντήριο στους 60°C.

Floor cleaner fresh water tank

Έως και 90% εξοικονόμηση νερού***

Σε σύγκριση με τον καθαρισμό με παραδοσιακή σφουγγαρίστρα και κουβά.***

Ανακάλυψε ξανά το συναρπαστικό!

Το πάτωμα είναι σκληρό. Ο καθαρισμός δεν χρειάζεται να είναι! Είναι πολύ πιο εύκολο να καθαρίσεις χρησιμοποιώντας ένα από τα καθαριστικά δαπέδων μας. Τα καθαριστικά δαπέδου ποικίλλουν ανάλογα με την συσκευή.

FC 7 Cordless floor cleaner removes all types of everyday dry and wet dirt

FC 7 CORDLESS

 

Απόδοση περιοχής περίπου 135 m² ανά φόρτιση μπαταρίας

  • Αφαιρεί όλους τους τύπους ξηρών και υγρών καθημερινών ρύπων
  • Σφουγγάρισμα + μάζεμα σκόνης + μάζεμα χονδροειδών ρύπων
  • Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας περίπου 45 λεπτά
  • Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα + 2 επίπεδα καθαρισμού + λειτουργία ενίσχυσης
  • Τέλειος καθαρισμός στις γωνίες και κατά μήκος των άκρων
  • Περιλαμβάνει 4 ρολά + 1 καθαριστικό δαπέδου γενικής χρήσης
  • Πολύ ομαλή λειτουργία χάρη στους κυλίνδρους που περιστρέφονται αντίθετα
  • Τεχνολογία κίνησης 4 κυλίνδρων
Χημικά καθαριστικά και εξαρτήματα

Με τη σειρά εξαρτημάτων που διατίθενται για τις μηχανές περιποίησης δαπέδων Kärcher, ο καθαρισμός και η φροντίδα μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα με το δάπεδό σας. Το κλασικό χημικό καθαριστικό, για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε σκληρό δάπεδο, ενώ τα ειδικά χημικά καθαριστικά για ξύλο και πέτρα φροντίζουν και προστατεύουν επιπλέον αυτούς τους τύπους δαπέδων.

Product Image
Σετ roller για πέτρινα δάπεδα
35,49 
Σετ κυλίνδρων για εύκολο ο καθαρισμό ανθεκτικών σκληρών δαπέδων και βρόμικων εσοχών. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 60 °C.
Product Image
Σετ κυλίνδρων πολλαπλών επιφανειών, γκρι
26,99 
Σετ κυλίνδρων μικροϊνών 2 εξαρτημάτων για απαλό υγρό καθαρισμό και περιποίηση όλων των σκληρών δαπέδων. Χωρίς χνούδια, απορροφητική και ανθεκτική στη φθορά. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 60 °C.
Product Image
Σετ κυλίνδρων πολλαπλών επιφανειών, κίτρινο
30,49 
Σετ κυλίνδρων μικροϊνών 2 εξαρτημάτων για απαλό υγρό καθαρισμό και περιποίηση όλων των σκληρών δαπέδων. Χωρίς χνούδια, απορροφητική και ανθεκτική στη φθορά. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 60 °C.
RM 536, Καθαριστικό δαπέδων γενικής χρήσης
15,49 
Για όλα τα σκληρά δάπεδα: Καθαριστικό δαπέδων πολλαπλών χρήσεων RM 536 για σχολαστικό καθαρισμό. Εξασφαλίζει αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις. Προστασία από την υγρασία. Με άρωμα λεμονιού.
RM 537, Καθαριστικό μαρμάρινων δαπέδων
15,49 
Καθαριστικό δαπέδου από πέτρα RM 537 για αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις σε πλακάκια, πέτρα και φυσική πέτρα. Αφαιρεί αποτελεσματικά και απαλά τα σημάδια και είναι επίσης κατάλληλο για βινύλιο, PVC και λινέλαιο.
RM 535, Καθαριστικό κερωμένων ξύλινων δαπέδων
15,49 
Το καθαριστικό RM 535 καθαρίζει, προστατεύει και περιποιείται τα λαδωμένα και κερωμένα ξύλινα δάπεδα και αφήνει μια στιλπνότητα, χωρίς να χρειάζεται σκούπισμα αργότερα. Ευχάριστο άρωμα κεριού από μέλισσα.
RM 534, Καθαριστικό επιχρισμένων ξύλινων δαπέδων
15,49 
Για βαθύ και ήπιο καθαρισμό, ανανέωση και φροντίδα των ξύλινων πατωμάτων με βερνίκι. Αποτελεσματική προστασία από την υγρασία του δαπέδου. Με άρωμα φρέσκου λεμονιού.

* Η μηχανή καθαρισμού δαπέδου  Kärcher επιτυγχάνει έως και 20% καλύτερη απόδοση καθαρισμού από μια παραδοσιακή σφουγγαρίστρα με υφασμάτινο κάλυμμα δαπέδου στην κατηγορία δοκιμής “Σφουγγάρισμα”. Αναφέρεται στα μέσα αποτελέσματα δοκιμών για την αποτελεσματικότητα καθαρισμού, τη συλλογή ρύπων και τον καθαρισμό των άκρων.

**  Η FC 7 Cordless σου επιτρέπει να επιτύχεις εξοικονόμηση χρόνου έως και 50%, καθώς οι κοινοί καθημερινοί ρύποι μπορούν να αφαιρεθούν από τα σκληρά δάπεδα με ένα μόνο βήμα, ώστε να μην χρειάζεται σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα πριν το σφουγγάρισμα.

*** Όταν καθαρίζεις μια επιφάνεια δαπέδου 60 m², το FC 7 Cordless (κατανάλωση: 0,4 l) χρησιμοποιείς έως και 90% λιγότερο νερό σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σφουγγαρίστρα και κουβά γεμάτο με 5 λίτρα νερό (κατανάλωση: 5,0 l).

Προϊόντα

479,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.
524,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.

Απολύμανση με τις μηχανές καθαρισμού της Kärcher

Από το πάτωμα στο σπίτι σου, μέχρι το δάπεδο της μικρής επιχείρησής σου, η Kärcher έχει τις επιλογές που χρειάζεσαι!

Χωρίς κουβάδες και βρώμικα νερά, με προηγμένη τεχνολογία και σε συνδυασμό με το ειδικό απολυμαντικό RM 732 της Kärcher, οι FC καθαρίζουν το πάτωμά σου, το φροντίζουν και το απολυμαίνουν*!

* Για να επιτευχθεί απολύμανση με τις FC πρέπει να έχει πρώτα εξασφαλισθεί ο απαιτούμενος χρόνος δράσης του απολυμαντικού στο δάπεδο.
ΠΩΣ…;
1. Καθαρίζεις με FC
2. Ψεκάζεις με απολυμαντικό
3. Περιμένεις να δράσει (ή να στεγνώσει το δάπεδο)
4. Περνάς ξανά το δάπεδο με FC

RM 732 Απολυμαντικό καθαριστικό-υγρό 5l
Απολυμαντικό και απορρυπαντικό καθαριστικό. Δρα ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και κατά περίπτωση ως ιοκτόνο με εξαιρετική απορρυπαντική δράση. Αποτελεσματικό στην οικογένεια ιών φακέλου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top