Αρχική σελίδα / Μέθοδοι καθαρισμού & απολύμανσης; / Απολύμανση και καθαρισμός στις ημέρες του Κορωνοϊού / Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού για απολυμαντικό καθαρισμό

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού για απολυμαντικό καθαρισμό

Αυτός ο εντατικός και σχολαστικός καθαρισμός με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης προσφέρει τη δυνατότητα διασφάλισης ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής. Αυτά τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία όπως εσοχές και ρωγμές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα κατά τον καθαρισμό και την απολύμανση μεγάλων επιφανειών όπως ταβάνια, τοίχοι και δάπεδα και μάχονται αποτελεσματικά απέναντι σε μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Υψηλά πρότυπα υγιεινής

Αυτός ο εντατικός και σχολαστικός καθαρισμός με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης προσφέρει τη δυνατότητα διασφάλισης ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής. Αυτά τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία όπως εσοχές και ρωγμές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα κατά τον καθαρισμό και την απολύμανση μεγάλων επιφανειών όπως ταβάνια, τοίχοι και δάπεδα και μπορούν να εξουδετερώσουν αποτελεσματικά μικρόβια, βακτήρια και ιούς.


Cleaning with Kärcher hot water high-pressure cleaner

Μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού

Η χρήση μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού επιταχύνει τον καθαρισμό έως και κατά 40 τοις εκατό σε σύγκριση με τις μονάδες κρύου νερού, ιδίως χάρη στην ταχύτερη διαδικασία στεγνώματος των καθαρών επιφανειών. Εκτός από τα καλύτερα αποτελέσματα και τον μικρότερο χρόνο καθαρισμού και στεγνώματος, η χρήση μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού και θερμοκρασίας τουλάχιστον 85 βαθμών Κελσίου διασφαλίζει μια μετρήσιμη μείωση των μικροβίων. Η δύναμη της υψηλής πίεσης μάζεται αποτελεσματικά όχι μόνο ενάντια στη βρωμιά, αλλά και στα βακτήρια και τους ιούς. Με τη βοήθεια του σταδίου του ατμού, είναι δυνατός ο καθαρισμός σε θερμοκρασίες έως και 155 βαθμών Κελσίου. 

Ανάλογα με την επιφάνεια εφαρμογής, απαιτούνται μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού όπου η πίεση και η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί με το πιστόλι υψηλής πίεσης. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η εργασία με τον κατάλληλο συνδυασμό σε κάθε περίπτωση χωρίς να εκτοξεύονται ρύποι προς τον χρήστη.


Χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού για τη διακοπή των αλυσίδων μόλυνσης

Κατά τον καθαρισμό με μηχανές καθαρισμού υψηλής πίεσης, θα πρέπει να εφαρμόζονται και κατάλληλα χημικά προϊόντα καθαρισμού με την κάνη με φιάλη αφρού για τη διακοπή της αλυσίδας μόλυνσης και την εξάλειψη όλων των υπολειμμάτων βρωμιάς. Ένα πλεονέκτημα του αφρού καθαρισμού είναι και το εξής: Είναι τόσο σταθερός που προσκολλάται σε επιφάνειες και αυξάνει τον χρόνο και το αποτέλεσμα καθαρισμού. Το επακόλουθο ξέβγαλμα με νερό συμβάλλει στην εξουδετέρωση της βρωμιάς με ελεγχόμενο τρόπο και την πρόληψη της επαναλαμβανόμενης μόλυνσης. Τα βιοδιασπώμενα χημικά προϊόντα καθαρισμού μπορούν ακόμη να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η εναλλαγή όξινων και αλκαλικών προϊόντων καθαρισμού με αφρό για την αξιόπιστη απομάκρυνση της βάσης ζωής των μικροοργανισμών.

Use of cleaning agents with Kärcher hot water high-pressure cleaners

Cleaning with Kärcher hot water high-pressure cleaner

Μετά τον καθαρισμό με υψηλή πίεση

Μετά τον σχολαστικό καθαρισμό με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, η επακόλουθη απολύμανση ολοκληρώνει τη διαδικασία καθαρισμού (βλ. οδηγίες για απολύμανση με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης): Αφήστε να μουλιάσει, καθαρίστε, αφήστε το να στεγνώσει και απολυμάνετε τις επιφάνειες.

Για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και το νερό, χρησιμοποιήστε μια σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης που μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά ένα μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top