7 καλοί λόγοι για να βάλεις στη ζωή σου το ατμό

Αυτό που ξέρουν καλά τόσο οι καταναλωτές όσο και το ευρύ δίκτυο B2B συνεργατών της Kärcher, μετά από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά, είναι ότι δεν παράγει απλώς μηχανήματα, αλλά προσφέρει ολιστικές λύσεις καθαρισμού που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο, η Kärcher μέσα από ένα χρηστικό και πρακτικό βίντεο, αποφασίζει και πάλι να δώσει λύσεις, αλλά αυτή τη φορά σε όλες σου τις απορίες γύρω από τη χρήση του ατμού κατά τον καθαρισμό, παρουσιάζοντας 7 καλούς λόγους για να πεις το μεγάλο «ναι».

1.   Ο ατμός είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς δεν γίνεται χρήση χημικών καθαριστικών και η κατανάλωση νερού είναι χαμηλή.

2.   Απόλυτη υγιεινή. Με τον ατμό επιτυγχάνεται υγιεινό, βαθύ καθάρισμα, καθώς χάρη στην υψηλή του θερμοκρασία, τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί  αποτελούν παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο SC3 Upright EasyFix της Kärcher, απομακρύνεi το 99,999% των κορωναϊών και το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων από τις κοινές σκληρές επιφάνειες στο σπίτι.

3.   Με τον ατμό το καθάρισμα είναι ξεκούραστο. Η εργονομική βούρτσα που διαθέτουν οι ατμοκαθαριστές, όπως ο SC 5 Εasy Fix Iron της Kärcher, κάνουν το τρίψιμο και το γυάλισμα περιττό και τον καθαρισμό, διασκέδαση!

4.   Συμπληρωματικά στο περιβάλλον, ο ατμός είναι φιλικός και προς τον ίδιο τον άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας ατμό, μπορείς να αποχαιρετήσεις όλα τα απορρυπαντικά και τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα για το καθάρισμα και είναι επιβλαβείς για την υγεία.

5.   Πολυλειτουργικότητα. Ο ατμός έχει πολλές ιδιότητες, μια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα κουζινών, μπάνιων, παραθύρων, σε επίμονους λεκέδες χαλιών, αλλά και για σιδέρωμα και σε υφάσματα.

6.   Με τον ατμό εξοικονομείς χρόνο, καθώς το καθάρισμα γίνεται πιο γρήγορο. Εκτός από τις χημικές ουσίες, γλιτώνεις και τα εργαλεία καθαρισμού που τις συνοδεύουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον ελεύθερος χρόνος και για εσένα. Ο ατμοκαθαριστής SC 2 EasyFix Premium της Kärcher, περιλαμβάνει ένα κιτ με πολλά αξεσουάρ και μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να καθαρίσεις μεγάλες επιφάνειες σε λιγότερο χρόνο.

7.   Εξοικονομείς και χρήματα. Αποφεύγοντας τα απορρυπαντικά, τις χημικές ουσίες και τα περιττά εργαλεία καθαρισμού, είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσεις να δεις τη διαφορά στην εβδομαδιαία σου αποταμίευση.

Τώρα που έμαθες τη δύναμη του ατμού και ήδη γνωρίζεις για την καινοτομία και την απόλυτη ασφάλεια που σου παρέχει η Kärcher, ηγέτης στον κλάδο της, τι σε εμποδίζει από το να αποκτήσεις τον δικό σου ατμοκαθαριστή;

Δες όλη τη γκάμα των οικιακών ατμοκαθαριστών της Kärcher εδώ!

Play Video

Κατάλληλες συσκευές και εξαρτήματα

SC 1 – η συμπαγής συσκευή

Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 2 σε 1 EasyFix είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και, χάρη στο ακροφύσιο δαπέδου EasyFix που τον συνοδεύει, μπορεί να καθαρίσει άψογα το δάπεδο.

SC 2 – η βασική συσκευή

Το βασικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά προϊόντα: Ο ατμοκαθαριστής SC 2 EasyFix της Kärcher. Για απόλυτη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε ολόκληρο το σπίτι. Με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix.

SC 3 – η συσκευή παντός καιρού

Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και το φυσίγγιο αφαλάτωσης προσφέρει τη δυνατότητα για καθαρισμό χωρίς διακοπές χάρη στο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα. Ζεσταίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

SC 4 – η πιο βολική συσκευή

Βολικός καθαρισμός με ατμό χωρίς διακοπές: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα.

SC 5 – η πιο ισχυρή συσκευή

Αφαιρεί ακόμη και την επίμονη βρωμιά χάρη στην καινοτόμο λειτουργία VapoHydro (ενεργοποίηση ζεστού νερού). Ο έλεγχος ροής ατμού πολλαπλών σταδίων επιτρέπει επίσης την επιλογή της βέλτιστης ρύθμισης για την αντίστοιχη επιφάνεια και το βαθμό μόλυνσης.

89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και χάρη στο ακροφύσιο δαπέδ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 1 Upright
99,99 
Ελαφρύ, λεπτό και με όρθιο σχεδιασμό: το μοντέλο εισαγωγικής τιμής είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30 δευτερόλεπτα για ξέγνοιαστο, βαθύ καθαρισμό με α...
109,99 
Το SC 2 EasyFix της Kärcher είναι το εισαγωγικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά. Για άριστη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπί...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 2 Upright
109,99 
Με τον όρθιο ατμοκαθαριστή SC 2 αφαιρούνται από σκληρές επιφάνειες έως και 99,999% των κορονοϊών* και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων**.
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων επιτρέπει τον αδιάλειπτο καθαρισμό χάρη στη μόνιμα επαναγεμιζ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 3 Upright
169,99 
Αβίαστος βαθύς καθαρισμός σκληρών δαπέδων: η εύκολη στη χρήση ατμοσφουγγαρίστρα SC 3 Upright p εξαφανίζει έως και 99,999% των ιών* και 99,99% όλων των...
199,99 
Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξ...
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο πίεσης. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για...
349,99 
Ισχυρός και ευέλικτος: Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και σύνδεση σίδερου ατμού πίεσης. Συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία VapoHydro...
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar περιλαμβάνει σίδερο πίεσης ατμού, λειτουργία VapoHydro, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα αξεσουάρ.
Ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe Signature Line
489,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe, εξοπλισμένος με λωρίδα LED, ένδειξη θερμοκρασίας LED σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία VapoHydro και τέλεια αποθήκευση εξα...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top