Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟΣ

Τα δάπεδα υφίστανται πολλά κάθε μέρα: Αποτυπώματα από τις πατούσες των κατοικίδιων ζώων, ψίχουλα από μπισκότα, λεκέδες από καφέ ή βρώμικες σόλες παπουτσιών: ειδικά στα χαλιά, συσσωρεύονται πολλοί ρύποι με την πάροδο του χρόνου. Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού των δαπέδων με χαλιά/μοκέτες και γρήγορης αφαίρεσης ακόμα και των επίμονων λεκέδων: μια επισκόπηση.

Γιατί τα χαλιά πρέπει να καθαρίζονται τακτικά;

Με ένα όμορφο χαλί, το σπίτι είναι ζεστό και φιλόξενο, δίνεται έμφαση στα διάφορα χαρακτηριστικά και τα πόδια σας διατηρούνται ζεστά. Η κάλυψη του δαπέδου με τάπητα δεν συμβάλλει μόνο στην ωραία εμφάνιση αλλά και βελτιώνει την αντιολισθητικότητα και μειώνει τον θόρυβο των βημάτων. Το μήκος του πέλους καθορίζει πόσο εύκολη ή απαιτητική είναι η συντήρηση ενός δαπέδου με τάπητα. Η προσπάθεια που απαιτείται για τη συντήρηση καθορίζεται επίσης από τη συχνότητα χρήσης του χαλιού. Για όλα τα χαλιά, συνιστάται τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός: Έτσι, διατηρείται η εμφάνιση, αυξάνεται η διάρκεια ζωής και, επιπλέον, διασφαλίζεται η υγιεινή καθώς οι ρύποι που έχουν διεισδύσει βαθιά χαλαρώνουν και οι τρίχες των κατοικίδιων και τα επιβλαβή ακάρεα αφαιρούνται.

Τακτικός καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης

Ανεξάρτητα από το μήκος του πέλους, τα χαλιά πρέπει να καθαρίζονται καλά με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Γενικά, οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης διαθέτουν ακροφύσιο δαπέδων με δυνατότητα αλλαγής, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ρύθμιση για σκληρά δάπεδα και σε μια ρύθμιση για χαλιά και μοκέτες. Στην περίπτωση χαλιών χονδρού πέλους, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια ειδική βούρτσα διότι διαφορετικά μπορεί να λυθούν οι ίνες. Στην περίπτωση δαπέδων με τάπητα, π.χ. μοκέτα, το αποτέλεσμα μπορεί να βελτιωθεί με χρήση ακροφύσιου turbo. Γενικά: Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης, πρέπει πάντα να εργάζεστε αργά και να μετακινείτε το ακροφύσιο ομοιόμορφα πάνω από το δάπεδο.

Εάν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε περιστασιακά ένα ηλεκτρικό σκουπάκι χωρίς καλώδιο ή μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο για γρήγορο καθάρισμα.

Συμβουλή για άτομα με αλλεργίες: Χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Εναλλακτικά, αντί των ηλεκτρικών σκουπών με σακούλα φίλτρου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού. Με αυτές, δεν εξασφαλίζεται μόνο ότι δεν υπάρχουν ψίχουλα στα χαλιά, αλλά και ότι ο αέρας διατηρείται φρέσκος και καθαρός. Οι ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού συγκρατούν το 99,5% όλων των αερομεταφερόμενων σωματιδίων, δεσμεύουν τους ρύπους, τα ακάρεα, τα σπόρια των μυκήτων κ.λπ. στο νερό και εγγυώνται ένα πιο καλό περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. Ένα δεύτερο θετικό αποτέλεσμα του καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης είναι ότι ελαττώνονται οι δυσάρεστες οσμές στο σπίτι.

Βαθύς καθαρισμός: Οι ίνες καθαρίζονται σε βάθος χάρη στον καθαρισμό με πλύση-απόπλυση

Ακόμα κι αν αφαιρείτε συχνά τη σκόνη με ηλεκτρική σκούπα, τα χαλιά γίνονται αντιαισθητικά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν καθαρίζετε με ηλεκτρική σκούπα, οι ρύποι αφαιρούνται μόνο από την επιφάνεια. Με έναν πιο εντατικό καθαρισμό του χαλιού ανά μεγαλύτερα διαστήματα, αφαιρούνται όλοι οι ρύποι που έχουν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου παρά τον τακτικό καθαρισμό. Ο βαθύς καθαρισμός με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης αυξάνει τη διάρκεια ζωής του χαλιού και βελτιώνει την υγιεινή, διότι αφαιρεί επίσης τους ρύπους, τα υπολείμματα λίπους και τις δυσάρεστες οσμές που έχουν κολλήσει στις ίνες.

Η αρχή είναι απλή: Κατά τον καθαρισμό με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης, το νερό και το απορρυπαντικό ψεκάζονται ταυτόχρονα και στη συνέχεια, αναρροφώνται ξανά μαζί με τους ρύπους. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεπλύνετε με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τα τελευταία υπολείμματα απορρυπαντικού. Το χαλί πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν περπατήσετε ξανά πάνω του. Αφού στεγνώσει, μπορεί να σκουπιστεί καλά για άλλη μια φορά.

Πρόσθετες συμβουλές για εργασία με το μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης:

  • Το χλιαρό νερό βελτιώνει την απόδοση καθαρισμού και το αποτέλεσμα σε σύγκριση με το κρύο νερό. Αλλά προσέχετε: Δεν πρέπει να είναι ζεστό, γιατί διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ζημιά στις ίνες (για παράδειγμα, στα μάλλινα χαλιά) ή ακόμη και στο υπόστρωμα των μοκετών.
  • Στην περίπτωση δαπέδων με μοκέτα, η ενδοδαπέδια θέρμανση πρέπει να απενεργοποιείται πριν από τον καθαρισμό. Έτσι, διασφαλίζεται ότι η θέρμανση που χρησιμοποιείται για το στέγνωμα δεν προκαλεί αποχρωματισμό ή μετασχηματισμό των υλικών.
  • Πάντα να δοκιμάζετε την καθαριστική ισχύ πρώτα σε μια «κρυφή» περιοχή.

Παρεμπιπτόντως, τα μηχανήματα πλύσης-απόπλυσης δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών αλλά και για τον καθαρισμό ταπετσαριών, στρωμάτων και καθισμάτων αυτοκινήτου.

Πλύσιμο χαλιών

Ανάλογα με το υλικό και το μέγεθος, τα χαλιά μπορούν επίσης να πλυθούν. Τα χαλάκια που κατασκευάζονται από βαμβάκι, μαλλί ή συνθετικές ίνες (όπως ο πολυεστέρας) καθαρίζονται ιδιαίτερα εύκολα. Συνεπώς, μπορούν να πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο στους 30 °C σε ένα πρόγραμμα πλύσης για ευαίσθητα. Για όλα τα άλλα υλικά, όπως βελούδο, σιζάλ ή ίνες καρύδας, είναι καλύτερο να καθαρίζετε μόνο με νερό και κατάλληλο χημικό προϊόν καθαρισμού σε συγκεκριμένες περιοχές

Αφαίρεση λεκέδων από χαλιά

Όταν τρώτε, όταν βλέπετε τηλεόραση από τον καναπέ ή όταν τα παιδιά παίζουν μέσα στο σπίτι, υπολείμματα φαγητών, ποτά και ρύποι συχνά καταλήγουν στο χαλί πριν προλάβετε να αντιδράσετε. Αλλά μην πανικοβάλλεστε: Με τις σωστές συμβουλές, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους λεκέδες.

Συμβουλή 1: Ενεργήστε γρήγορα

Ειδικά στην περίπτωση υγρών λεκέδων, απαιτείται άμεση δράση επειδή τα υγρά μπορούν να διεισδύσουν γρήγορα στις ίνες του χαλιού και τότε συχνά είναι ακόμη πιο δύσκολο να αφαιρεθούν. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, θα πρέπει να απορροφήσετε γρήγορα τα υγρά με ένα στεγνό πανί ή πολλά φύλλα χαρτιού κουζίνας. Ωστόσο, μην ασκείτε πίεση όταν το κάνετε αυτό, καθώς το κόκκινο κρασί, ο χυμός κ.λπ. μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στο χαλί και να προκαλέσουν ζημιά στις ίνες του

Συμβουλή 2: Δοκιμάστε πρώτα με νερό

Περίπου το 90% όλων των λεκέδων είναι υδατοδιαλυτοί. Πριν στραφείτε σε απορρυπαντικά ή οικιακά μέσα καθαρισμού, αξίζει να προσπαθήσετε πρώτα με ένα καθαρό πανί και λίγο χλιαρό νερό. Εάν ο λεκές διαλυθεί, μπορείτε να τον αφαιρέσετε από τις ίνες κάνοντας μικρές περιστροφικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Στην περίπτωση λεκέδων που δεν διαλύονται, μπορεί να βοηθήσει ένα προϊόν αφαίρεσης λεκέδων γενικής χρήσης: Ψεκάστε το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων σε ένα πανί με σταθερά χρώματα και ταμπονάρετε τη λερωμένη περιοχή μέχρι να διαλυθεί ο λεκές. Και με τους δύο τρόπους, θα πρέπει να φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε μια καθαρή περιοχή του πανιού.

Αναζωογόνηση των ινών του χαλιού με ατμοκαθαριστή

Όταν μετακινείτε έπιπλα, συχνά αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα: εμφανή βαθουλώματα εκεί που βρίσκονταν προηγουμένως τα έπιπλα πάνω στο χαλί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ατμοκαθαριστή για να ανασηκώσετε ξανά τις ίνες του χαλιού έτσι ώστε να εξαφανιστούν τα αντιαισθητικά βαθουλώματα: Απλώς τοποθετήστε ένα στεγνό πανί στη περιοχή και ψεκάστε με ζεστό ατμό. Το νερό αφήνει τις ίνες να φουσκώσουν αργά και να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εξάρτημα χαλιού που διατίθεται ως αξεσουάρ για τον ατμοκαθαριστή. Αφού στερεωθεί στο ακροφύσιο δαπέδων, μπορεί να μετακινηθεί ελαφρά πάνω από το χαλί. Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα: Δεν ανασηκώνονται μόνο οι ίνες του χαλιού αλλά ελαττώνονται και οι δυσάρεστες οσμές.

Αυτή η προσέγγιση μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μετά από τον καθαρισμό του χαλιού ή απλώς για το φρεσκάρισμα των ινών του χαλιού περιστασιακά. Έτσι, διατηρείται η ωραία εμφάνιση του χαλιού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κατάλληλα προϊόντα για χαλιά

Φρόντισε τα χαλιά σου όπως σε «φροντίζουν» και αυτά όλο το χειμώνα! Ο καθαρισμός των χαλιών είναι πολύ σημαντικός και για την αισθητική του σπιτιού, αλλά και για να εξασφαλίσεις ένα υγιεινό περιβάλλον για εσένα και τους αγαπημένους σου. 

Ανακάλυψε όλες τις λύσεις καθαρισμού που προσφέρει η Kärcher και βρες εκείνη την κατηγορία που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Εσύ, δεν θα «στέλνεις» πια τα χαλιά σου για καθάρισμα! Εσύ, έχεις τις SE!

SE 1

 Η μέθοδος της πλύσης – απόπλυσης χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των χαλιών σε βάθος. Οι κορυφαίες σκούπες SE (spray extraction) είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση για να πλύνεις τα χαλιά σου στο σπίτι, αλλά και μοκέτες, καναπέδες, ταπετσαρίες, καθώς και καθίσματα αυτοκινήτου.

SE 2

 Σε συνδυασμό με την καθαριστική σκόνη υφασμάτων RM 760, η οποία διαλύεται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες, μπορείς να απομακρύνεις εύκολα και αξιόπιστα ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Οι SE, όταν χρησιμοποιούνται ως μηχανές  καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για νοικοκυριά με μικρά παιδιά, άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και κατοικίδια ζώα, διότι καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα.

SE 3

 Επιπλέον, οι μηχανές καθαρισμού SE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπες αναρρόφησης στερεών, αλλά και υγρών ρύπων. Αφαιρούν αποτελεσματικά υγρά ή ξηρούς ρύπους όπως σκόνη, πεσμένα υπολείμματα φαγητών, κομμάτια από σπασμένο γυαλί ή κομματάκια ξύλου και μετάλλου.
 

SE 4

Διαθέσιμο υπάρχει και το ειδικό εξάρτημα χειρός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων επίπλων και των καθισμάτων του αυτοκινήτου.
 
Product Image
30,49 
Μεταστρέψιμο ακροφύσιο υγρής και ξηρής αναρρόφησης για τέλεια αναρρόφηση ρύπων. Εύκολη προσαρμογή σε υγρούς ή ξηρούς ρύπους με τον διακόπτη ποδιού. Γι...
Product Image
19,49 
Το φίλτρο φυσιγγίου καθιστά δυνατή την αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα χωρίς να απαιτείται επιπλέον αλλαγή φίλτρου. Είναι κατάλληλη για μοντέλα όπως οι...
Product Image
15,49 
Πλήρως επανασχεδιασμένο ακροφύσιο πολύ μεγάλου μήκους για εσοχές. Ιδανικό για δυσπρόσιτα σημεία μέσα στο αυτοκίνητο (π.χ. χαραμάδες και εσοχές. Κατάλλ...
Product Image
16,49 
Οι εξαιρετικά ανθεκτικές στο σκίσιμο σακούλες φίλτρου fleece έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärche...
Product Image
35,49 
Ακροφύσιο χειρός για ηλεκτρικές σκούπες υγρής αναρρόφησης. Ιδανικό για βαθύ καθαρισμό της ταπετσαρίας και των καθισμάτων του αυτοκινήτου.
18,49 
Δημοφιλές βασικό απορρυπαντικό σε σκόνη για ψεκασμό-αναρρόφησης υφασμάτινων καλυμμάτων και ταπετσαριών.
134,99 
Δημοφιλής σκόνη βαθέος καθαρισμού για υφασμάτινες επιφάνειες και ταπετσαρίες.
26,49 
Εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία του υφάσματος για κάθε υφασμάτινο κάλυμμα. Τα χαλιά, οι μοκέτες, τα υφάσματα επιπλώσεων ή τα καθίσματα αυτοκινήτων...
14,49 
Καθαριστικό για χαλιά, που στεγνώνει γρήγορα. Αφαιρεί την καθημερινή βρωμιά σχεδόν χωρίς προσπάθεια και εξασφαλίζει το γρήγορο στέγνωμα του χαλιού.

Τακτικός καθαρισμός με τις σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD!

wd 1

Οι WD τα βάζουν με γυαλιά, καρφιά, μπάζα και νερά, και έχουν συνεχή, ιδιαίτερα μεγάλη αναρροφητική ισχύ. Οι WD είναι ιδανικές για αποθήκες και εξωτερικούς χώρους.

wd 2

 Οι WD είναι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικές και για το σπίτι, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν “κλασικές” σκούπες ξηρής αναρρόφησης με πολλές εφαρμογές. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο κιτ οικιακών εργασιών (Home Kit), το οποίο είναι το ιδανικό εξάρτημα για την ολοκλήρωση των καθημερινών εργασιών καθαρισμού στο εσωτερικό του σπιτιού.

3

Το Home kit αποτελείται από ένα ακροφύσιο δαπέδου ξηρής αναρρόφησης και το ακροφύσιο ταπετσαριών. Το ακροφύσιο δαπέδου, που λειτουργεί με διακόπτη ποδιού, είναι κατάλληλο τόσο για χαλιά όσο και για σκληρές επιφάνειες, ενώ το πρακτικό ακροφύσιο ταπετσαριών με τις λωρίδες βούρτσας επιτρέπει την απαλή αναρρόφηση των επίπλων με ταπετσαρία και των μαξιλαριών.
Product Image
Απεριόριστες δυνατότητες για την μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD 1 Compact. Για υγρούς και ξηρούς ρύπους. Στη συσκευασία δεν...
Product Image
Ισχυρή και αποτελεσματική σε εξαιρετική αναλογία τιμής-απόδοσης.Η ηλεκτρική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 3 V-17/4/20 εντυπωσιάζει με πλαστικό...
Product Image
79,99 
Ισχυρή και αποδοτική σε μια εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης: Η WD 3 V-17/4/20 εντυπωσιάζει με πλαστικό κάδο 17 λ, καλώδιο 4 μ, σωλήνα αναρρόφησης 2 μ...
Product Image
99,99 
Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι 19 λίτρων, καλώδιο 4 μέτρων και σωλήνας αναρρόφησης 2 μέτρων. Η  ηλεκτρική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 3 S V-19/...
Product Image
99,99 
Η σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 2-18 διαθέτει μπαταρία 18 V για μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Με πλαστικό δοχείο 12 λίτρων, σωλήνα αναρρόφησης 1...
Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 2 Plus V-12/6/18/C Home
100,00 
Εξαιρετική ισχύς αναρρόφησης για υγρό και ξηρό καθαρισμό με ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι: η WD 2 Plus V-12/6/18/C Home εντυπωσιάζει με πλαστικό κά...
Product Image
119,99 
Η σκούπα πολλαπλών εφαρμογών με μπαταρία WD 3 Battery που ανήκει στις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 36 V Battery Power περιλαμβάνει ευέλικτα εξαρτ...
Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 3 P V-19/4/20
119,99 
Η αποδοτικότητα συναντά την ισχύ: η εξαιρετικά ισχυρή σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 3 P V-19/4/20 εντυπωσιάζει με πλαστικό κάδο 19 λίτρων, πρί...
Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 4 V-20/5/22
129,99 
Εξαιρετικά ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης με πλαστικό κάδο 20 λίτρων, βολικό επίπεδο πτυχωτό φίλτρο, καλώδιο 5 m κ...
Product Image
139,99 
Η έκδοση Premium της μπαταριοκίνητης WD 3, με κάδο 17 λίτρων από ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία. Για υγρούς και ξηρούς ρύπους. Συμβα...

Θέλεις να απολυμάνεις τα χαλιά σου χωρίς να τα ξεστρώσεις; Κανένα πρόβλημα! Κάν’το με το ατμοσύστημα SC της Kärcher!

1

Με τους ατμοκαθαριστές της Karcher μπορείς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις το χώρο σου και να απομακρύνεις το 99,999% των οικιακών βακτηριδίων και εγγυημένα, καθώς και τον Covid-19!

2

Ένας ατμοκαθαριστής μπορεί να σε βοηθήσει όμως να φροντίσεις τα αγαπημένα σου χαλιά, απολυμαίνοντάς τα! Πώς…; Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα χαλιού!

3

Το εξάρτημα χαλιού απολυμαίνει και εξασφαλίζει φρεσκάδα για τις ίνες των χαλιών. Μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί εύκολα και άνετα από το εξάρτημα χαλιού!
89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και χάρη στο ακροφύσιο δαπέδ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 1 Upright
99,99 
Ελαφρύ, λεπτό και με όρθιο σχεδιασμό: το μοντέλο εισαγωγικής τιμής είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30 δευτερόλεπτα για ξέγνοιαστο, βαθύ καθαρισμό με α...
109,99 
Το SC 2 EasyFix της Kärcher είναι το εισαγωγικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά. Για άριστη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπί...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 2 Upright
109,99 
Με τον όρθιο ατμοκαθαριστή SC 2 αφαιρούνται από σκληρές επιφάνειες έως και 99,999% των κορονοϊών* και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων**.
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων επιτρέπει τον αδιάλειπτο καθαρισμό χάρη στη μόνιμα επαναγεμιζ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 3 Upright
169,99 
Αβίαστος βαθύς καθαρισμός σκληρών δαπέδων: η εύκολη στη χρήση ατμοσφουγγαρίστρα SC 3 Upright p εξαφανίζει έως και 99,999% των ιών* και 99,99% όλων των...
199,99 
Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξ...
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο πίεσης. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για...
349,99 
Ισχυρός και ευέλικτος: Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και σύνδεση σίδερου ατμού πίεσης. Συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία VapoHydro...
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar περιλαμβάνει σίδερο πίεσης ατμού, λειτουργία VapoHydro, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα αξεσουάρ.

H Kärcher σου έδειξε τις λύσεις που υπάρχουν για την φροντίδα των αγαπημένων σου χαλιών, το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξεις αυτήν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες για να ξεκινήσεις. Όπως και να έχει, το χειμώνα αυτό θα την ”βγάλεις καθαρή” εύκολα, γρήγορα…και εξοικονομώντας ενέργεια με πιστό σου συνεργάτη τα μηχανήματα της Kärcher!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top