Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟΣ

Τα δάπεδα υφίστανται πολλά κάθε μέρα: Αποτυπώματα από τις πατούσες των κατοικίδιων ζώων, ψίχουλα από μπισκότα, λεκέδες από καφέ ή βρώμικες σόλες παπουτσιών: ειδικά στα χαλιά, συσσωρεύονται πολλοί ρύποι με την πάροδο του χρόνου. Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού των δαπέδων με χαλιά/μοκέτες και γρήγορης αφαίρεσης ακόμα και των επίμονων λεκέδων: μια επισκόπηση.

Γιατί τα χαλιά πρέπει να καθαρίζονται τακτικά;

Με ένα όμορφο χαλί, το σπίτι είναι ζεστό και φιλόξενο, δίνεται έμφαση στα διάφορα χαρακτηριστικά και τα πόδια σας διατηρούνται ζεστά. Η κάλυψη του δαπέδου με τάπητα δεν συμβάλλει μόνο στην ωραία εμφάνιση αλλά και βελτιώνει την αντιολισθητικότητα και μειώνει τον θόρυβο των βημάτων. Το μήκος του πέλους καθορίζει πόσο εύκολη ή απαιτητική είναι η συντήρηση ενός δαπέδου με τάπητα. Η προσπάθεια που απαιτείται για τη συντήρηση καθορίζεται επίσης από τη συχνότητα χρήσης του χαλιού. Για όλα τα χαλιά, συνιστάται τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός: Έτσι, διατηρείται η εμφάνιση, αυξάνεται η διάρκεια ζωής και, επιπλέον, διασφαλίζεται η υγιεινή καθώς οι ρύποι που έχουν διεισδύσει βαθιά χαλαρώνουν και οι τρίχες των κατοικίδιων και τα επιβλαβή ακάρεα αφαιρούνται.

Τακτικός καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης

Ανεξάρτητα από το μήκος του πέλους, τα χαλιά πρέπει να καθαρίζονται καλά με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Γενικά, οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης διαθέτουν ακροφύσιο δαπέδων με δυνατότητα αλλαγής, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ρύθμιση για σκληρά δάπεδα και σε μια ρύθμιση για χαλιά και μοκέτες. Στην περίπτωση χαλιών χονδρού πέλους, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια ειδική βούρτσα διότι διαφορετικά μπορεί να λυθούν οι ίνες. Στην περίπτωση δαπέδων με τάπητα, π.χ. μοκέτα, το αποτέλεσμα μπορεί να βελτιωθεί με χρήση ακροφύσιου turbo. Γενικά: Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης, πρέπει πάντα να εργάζεστε αργά και να μετακινείτε το ακροφύσιο ομοιόμορφα πάνω από το δάπεδο.

Εάν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε περιστασιακά ένα ηλεκτρικό σκουπάκι χωρίς καλώδιο ή μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο για γρήγορο καθάρισμα.

Συμβουλή για άτομα με αλλεργίες: Χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Εναλλακτικά, αντί των ηλεκτρικών σκουπών με σακούλα φίλτρου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού. Με αυτές, δεν εξασφαλίζεται μόνο ότι δεν υπάρχουν ψίχουλα στα χαλιά, αλλά και ότι ο αέρας διατηρείται φρέσκος και καθαρός. Οι ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού συγκρατούν το 99,5% όλων των αερομεταφερόμενων σωματιδίων, δεσμεύουν τους ρύπους, τα ακάρεα, τα σπόρια των μυκήτων κ.λπ. στο νερό και εγγυώνται ένα πιο καλό περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. Ένα δεύτερο θετικό αποτέλεσμα του καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης είναι ότι ελαττώνονται οι δυσάρεστες οσμές στο σπίτι.

Βαθύς καθαρισμός: Οι ίνες καθαρίζονται σε βάθος χάρη στον καθαρισμό με πλύση-απόπλυση

Ακόμα κι αν αφαιρείτε συχνά τη σκόνη με ηλεκτρική σκούπα, τα χαλιά γίνονται αντιαισθητικά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν καθαρίζετε με ηλεκτρική σκούπα, οι ρύποι αφαιρούνται μόνο από την επιφάνεια. Με έναν πιο εντατικό καθαρισμό του χαλιού ανά μεγαλύτερα διαστήματα, αφαιρούνται όλοι οι ρύποι που έχουν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου παρά τον τακτικό καθαρισμό. Ο βαθύς καθαρισμός με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης αυξάνει τη διάρκεια ζωής του χαλιού και βελτιώνει την υγιεινή, διότι αφαιρεί επίσης τους ρύπους, τα υπολείμματα λίπους και τις δυσάρεστες οσμές που έχουν κολλήσει στις ίνες.

Η αρχή είναι απλή: Κατά τον καθαρισμό με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης, το νερό και το απορρυπαντικό ψεκάζονται ταυτόχρονα και στη συνέχεια, αναρροφώνται ξανά μαζί με τους ρύπους. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεπλύνετε με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τα τελευταία υπολείμματα απορρυπαντικού. Το χαλί πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν περπατήσετε ξανά πάνω του. Αφού στεγνώσει, μπορεί να σκουπιστεί καλά για άλλη μια φορά.

Πρόσθετες συμβουλές για εργασία με το μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης:

  • Το χλιαρό νερό βελτιώνει την απόδοση καθαρισμού και το αποτέλεσμα σε σύγκριση με το κρύο νερό. Αλλά προσέχετε: Δεν πρέπει να είναι ζεστό, γιατί διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ζημιά στις ίνες (για παράδειγμα, στα μάλλινα χαλιά) ή ακόμη και στο υπόστρωμα των μοκετών.
  • Στην περίπτωση δαπέδων με μοκέτα, η ενδοδαπέδια θέρμανση πρέπει να απενεργοποιείται πριν από τον καθαρισμό. Έτσι, διασφαλίζεται ότι η θέρμανση που χρησιμοποιείται για το στέγνωμα δεν προκαλεί αποχρωματισμό ή μετασχηματισμό των υλικών.
  • Πάντα να δοκιμάζετε την καθαριστική ισχύ πρώτα σε μια «κρυφή» περιοχή.

Παρεμπιπτόντως, τα μηχανήματα πλύσης-απόπλυσης δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών αλλά και για τον καθαρισμό ταπετσαριών, στρωμάτων και καθισμάτων αυτοκινήτου.

Πλύσιμο χαλιών

Ανάλογα με το υλικό και το μέγεθος, τα χαλιά μπορούν επίσης να πλυθούν. Τα χαλάκια που κατασκευάζονται από βαμβάκι, μαλλί ή συνθετικές ίνες (όπως ο πολυεστέρας) καθαρίζονται ιδιαίτερα εύκολα. Συνεπώς, μπορούν να πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο στους 30 °C σε ένα πρόγραμμα πλύσης για ευαίσθητα. Για όλα τα άλλα υλικά, όπως βελούδο, σιζάλ ή ίνες καρύδας, είναι καλύτερο να καθαρίζετε μόνο με νερό και κατάλληλο χημικό προϊόν καθαρισμού σε συγκεκριμένες περιοχές

Αφαίρεση λεκέδων από χαλιά

Όταν τρώτε, όταν βλέπετε τηλεόραση από τον καναπέ ή όταν τα παιδιά παίζουν μέσα στο σπίτι, υπολείμματα φαγητών, ποτά και ρύποι συχνά καταλήγουν στο χαλί πριν προλάβετε να αντιδράσετε. Αλλά μην πανικοβάλλεστε: Με τις σωστές συμβουλές, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους λεκέδες.

Συμβουλή 1: Ενεργήστε γρήγορα

Ειδικά στην περίπτωση υγρών λεκέδων, απαιτείται άμεση δράση επειδή τα υγρά μπορούν να διεισδύσουν γρήγορα στις ίνες του χαλιού και τότε συχνά είναι ακόμη πιο δύσκολο να αφαιρεθούν. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, θα πρέπει να απορροφήσετε γρήγορα τα υγρά με ένα στεγνό πανί ή πολλά φύλλα χαρτιού κουζίνας. Ωστόσο, μην ασκείτε πίεση όταν το κάνετε αυτό, καθώς το κόκκινο κρασί, ο χυμός κ.λπ. μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στο χαλί και να προκαλέσουν ζημιά στις ίνες του

Συμβουλή 2: Δοκιμάστε πρώτα με νερό

Περίπου το 90% όλων των λεκέδων είναι υδατοδιαλυτοί. Πριν στραφείτε σε απορρυπαντικά ή οικιακά μέσα καθαρισμού, αξίζει να προσπαθήσετε πρώτα με ένα καθαρό πανί και λίγο χλιαρό νερό. Εάν ο λεκές διαλυθεί, μπορείτε να τον αφαιρέσετε από τις ίνες κάνοντας μικρές περιστροφικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Στην περίπτωση λεκέδων που δεν διαλύονται, μπορεί να βοηθήσει ένα προϊόν αφαίρεσης λεκέδων γενικής χρήσης: Ψεκάστε το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων σε ένα πανί με σταθερά χρώματα και ταμπονάρετε τη λερωμένη περιοχή μέχρι να διαλυθεί ο λεκές. Και με τους δύο τρόπους, θα πρέπει να φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε μια καθαρή περιοχή του πανιού.

Αναζωογόνηση των ινών του χαλιού με ατμοκαθαριστή

Όταν μετακινείτε έπιπλα, συχνά αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα: εμφανή βαθουλώματα εκεί που βρίσκονταν προηγουμένως τα έπιπλα πάνω στο χαλί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ατμοκαθαριστή για να ανασηκώσετε ξανά τις ίνες του χαλιού έτσι ώστε να εξαφανιστούν τα αντιαισθητικά βαθουλώματα: Απλώς τοποθετήστε ένα στεγνό πανί στη περιοχή και ψεκάστε με ζεστό ατμό. Το νερό αφήνει τις ίνες να φουσκώσουν αργά και να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εξάρτημα χαλιού που διατίθεται ως αξεσουάρ για τον ατμοκαθαριστή. Αφού στερεωθεί στο ακροφύσιο δαπέδων, μπορεί να μετακινηθεί ελαφρά πάνω από το χαλί. Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα: Δεν ανασηκώνονται μόνο οι ίνες του χαλιού αλλά ελαττώνονται και οι δυσάρεστες οσμές.

Αυτή η προσέγγιση μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μετά από τον καθαρισμό του χαλιού ή απλώς για το φρεσκάρισμα των ινών του χαλιού περιστασιακά. Έτσι, διατηρείται η ωραία εμφάνιση του χαλιού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κατάλληλα προϊόντα για χαλιά

Φρόντισε τα χαλιά σου όπως σε «φροντίζουν» και αυτά όλο το χειμώνα! Ο καθαρισμός των χαλιών είναι πολύ σημαντικός και για την αισθητική του σπιτιού, αλλά και για να εξασφαλίσεις ένα υγιεινό περιβάλλον για εσένα και τους αγαπημένους σου. 

Ανακάλυψε όλες τις λύσεις καθαρισμού που προσφέρει η Kärcher και βρες εκείνη την κατηγορία που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Εσύ, δεν θα «στέλνεις» πια τα χαλιά σου για καθάρισμα! Εσύ, έχεις τις SE!

SE 1

 Η μέθοδος της πλύσης – απόπλυσης χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των χαλιών σε βάθος. Οι κορυφαίες σκούπες SE (spray extraction) είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση για να πλύνεις τα χαλιά σου στο σπίτι, αλλά και μοκέτες, καναπέδες, ταπετσαρίες, καθώς και καθίσματα αυτοκινήτου.

SE 2

 Σε συνδυασμό με την καθαριστική σκόνη υφασμάτων RM 760, η οποία διαλύεται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες, μπορείς να απομακρύνεις εύκολα και αξιόπιστα ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Οι SE, όταν χρησιμοποιούνται ως μηχανές  καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για νοικοκυριά με μικρά παιδιά, άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και κατοικίδια ζώα, διότι καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα.

SE 3

 Επιπλέον, οι μηχανές καθαρισμού SE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπες αναρρόφησης στερεών, αλλά και υγρών ρύπων. Αφαιρούν αποτελεσματικά υγρά ή ξηρούς ρύπους όπως σκόνη, πεσμένα υπολείμματα φαγητών, κομμάτια από σπασμένο γυαλί ή κομματάκια ξύλου και μετάλλου.
 

SE 4

Διαθέσιμο υπάρχει και το ειδικό εξάρτημα χειρός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων επίπλων και των καθισμάτων του αυτοκινήτου.
 
Προσφορά!
264,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
Προσφορά!
359,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
29,99 
Μεταστρέψιμο ακροφύσιο υγρής και ξηρής αναρρόφησης για τέλεια αναρρόφηση ρύπων. Εύκολη προσαρμογή σε υγρούς ή ξηρούς ρύπους με τον διακόπτη ποδιού. Γι...
39,99 
Το πρακτικό κιτ οικιακών εργασιών είναι κατάλληλο για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών Kärcher από τη σειρά Home & Garden.
16,99 
Εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά σακούλες φίλτρου από μαλακό ύφασμα με υψηλό βαθμό κατακράτησης σκόνης. Για όλες τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσ...
18,99 
Το φίλτρο φυσιγγίου καθιστά δυνατή την αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα χωρίς να απαιτείται επιπλέον αλλαγή φίλτρου. Είναι κατάλληλη για μοντέλα όπως οι...
14,99 
Πλήρως επανασχεδιασμένο ακροφύσιο πολύ μεγάλου μήκους για εσοχές. Ιδανικό για δυσπρόσιτα σημεία μέσα στο αυτοκίνητο (π.χ. χαραμάδες και εσοχές. Κατάλλ...
15,99 
Οι εξαιρετικά ανθεκτικές στο σκίσιμο σακούλες φίλτρου fleece έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärche...
34,99 
Ακροφύσιο χειρός για ηλεκτρικές σκούπες υγρής αναρρόφησης. Ιδανικό για βαθύ καθαρισμό της ταπετσαρίας και των καθισμάτων του αυτοκινήτου.
19,99 
Δημοφιλές βασικό απορρυπαντικό σε σκόνη για ψεκασμό-αναρρόφησης υφασμάτινων καλυμμάτων και ταπετσαριών.

Τακτικός καθαρισμός με τις σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD!

wd 1

Οι WD τα βάζουν με γυαλιά, καρφιά, μπάζα και νερά, και έχουν συνεχή, ιδιαίτερα μεγάλη αναρροφητική ισχύ. Οι WD είναι ιδανικές για αποθήκες και εξωτερικούς χώρους.

wd 2

 Οι WD είναι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικές και για το σπίτι, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν “κλασικές” σκούπες ξηρής αναρρόφησης με πολλές εφαρμογές. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο κιτ οικιακών εργασιών (Home Kit), το οποίο είναι το ιδανικό εξάρτημα για την ολοκλήρωση των καθημερινών εργασιών καθαρισμού στο εσωτερικό του σπιτιού.

3

Το Home kit αποτελείται από ένα ακροφύσιο δαπέδου ξηρής αναρρόφησης και το ακροφύσιο ταπετσαριών. Το ακροφύσιο δαπέδου, που λειτουργεί με διακόπτη ποδιού, είναι κατάλληλο τόσο για χαλιά όσο και για σκληρές επιφάνειες, ενώ το πρακτικό ακροφύσιο ταπετσαριών με τις λωρίδες βούρτσας επιτρέπει την απαλή αναρρόφηση των επίπλων με ταπετσαρία και των μαξιλαριών.
Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 2 V-12/4/18 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l - 4m καλωδιο και 1...
Προσφορά!
59,99 
Ισχυρή, συμπαγής και ενεργειακά αποδοτική: Η KWD 1 W V-12/2/18 εντυπωσιάζει με κάδο 12 λίτρων, λειτουργία φυσητήρα, καλώδιο ρεύματος 2 m, σωλήνα αναρρ...
Προσφορά!
79,99 
Η νέα σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 3 P V-17/6/20 έχει κάδο χωρητικότητας 17L 4m καλωδιο - 2m σπιραλ - βελτιωμενο πτυχωτό φίλτρο όπως και σακουλες φιλ...
Προσφορά!
99,99 
Η ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 19 λίτ...
Προσφορά!
119,99 
Η νέα σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 3 P V-17/6/20 έχει κάδο χωρητικότητας 17L 4m καλωδιο - 2m σπιραλ - βελτιωμενο πτυχωτό φίλτρο όπως και σακουλες φιλ...
129,99 
Απεριόριστες δυνατότητες για την μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης WD 1 Compact Battery πολλαπλών εφαρμογών. Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία.
Προσφορά!
129,99 
Η ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών WD 4 είναι εξοπλισμένη με πλαστικό ανθεκτικό κάδο 20L - 6m καλωδιο - 2,2 m σπιραλ και πατ...
149,99 
Σκούπισμα χωρίς περιορισμούς: η σκούπα πολλαπλών εφαρμογών με μπαταρία WD 3 Battery που ανήκει στις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 36 V Battery Pow...
179,99 
Η έκδοση Premium της μπαταριοκίνητης WD 3 με δοχείο 17 λίτρων από ανοξείδωτο χάλυβα. Στα παραδοτέα δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία.
Προσφορά!
179,99 
Ισχυρή απόδοση: Το WD 5 V-25/5/22 – το οποίο συνοδεύεται από πλαστικό κάδο 25 λίτρων, καλώδιο 5 μέτρων και σωλήνα αναρρόφησης 2,2 μέτρων – παρέχει εξα...

Θέλεις να απολυμάνεις τα χαλιά σου χωρίς να τα ξεστρώσεις; Κανένα πρόβλημα! Κάν’το με το ατμοσύστημα SC της Kärcher!

1

Με τους ατμοκαθαριστές της Karcher μπορείς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις το χώρο σου και να απομακρύνεις το 99,999% των οικιακών βακτηριδίων και εγγυημένα, καθώς και τον Covid-19!

2

Ένας ατμοκαθαριστής μπορεί να σε βοηθήσει όμως να φροντίσεις τα αγαπημένα σου χαλιά, απολυμαίνοντάς τα! Πώς…; Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα χαλιού!

3

Το εξάρτημα χαλιού απολυμαίνει και εξασφαλίζει φρεσκάδα για τις ίνες των χαλιών. Μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί εύκολα και άνετα από το εξάρτημα χαλιού!
Προσφορά!
89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και, χάρη στο ακροφύσιο δαπέ...
Προσφορά!
109,99 
Το βασικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά προϊόντα: Ο ατμοκαθαριστής SC 2 EasyFix της Kärcher. Για απόλυτη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειε...
Προσφορά!
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και το φυσίγγιο αφαλάτωσης προσφέρει τη δυνατότητα για καθαρισμό χωρίς διακοπές χάρη στο...
159,99 
Μηχάνημα για καθρισμό χωρίς χρήση χημικών: Ο compact ατμοκαθαριστής SC 2 Deluxe EasyFix με ένδειξη LED είναι ιδανικός για όλες τις σκληρές επιφάνειες...
Προσφορά!
199,99 
Βολικός καθαρισμός με ατμό χωρίς διακοπές: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμί...
Προσφορά!
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για καθ...
Προσφορά!
349,99 
Ισχυρός και πολυμορφικός: ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και δυνατότητας σύνδεσης με ατμοσίδερο. Περιλαμβάνει τη λειτουργία Vapo...
Προσφορά!
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar & ατμοσίδερο. Περιλαμβάνει ακροφύσιο δαπέδου EasyFix, λειτουργία VapoHydro, δοχείο νερού...

H Kärcher σου έδειξε τις λύσεις που υπάρχουν για την φροντίδα των αγαπημένων σου χαλιών, το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξεις αυτήν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες για να ξεκινήσεις. Όπως και να έχει, το χειμώνα αυτό θα την ”βγάλεις καθαρή” εύκολα, γρήγορα…και εξοικονομώντας ενέργεια με πιστό σου συνεργάτη τα μηχανήματα της Kärcher!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών