Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Ανακάλυψε ξανά τις σκούπες

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ KÄRCHER. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΜΑ!

Η καλύτερη ηλεκτρική σκούπα για εσένα… βρίσκεται μόνο στην Kärcher! Από την πιο μικρή για καθημερινό καθαρισμό και μικρά σπίτια έως και τη πιο μεγάλη για μεγαλύτερα σπίτια και πιο απαιτητικές ανάγκες! Ηλεκτρικές σκούπες που ρουφάνε στάχτη, γυαλιά, καρφιά, μπάζα, ακόμα και τον Covid, πλένουν χαλιά, γίνονται φυσητήρες, φιλτράρουν τις αλλεργίες, κάνουν «τζάμι» τις λείες επιφάνειες, δεν έχουν καλώδια, χωράνε σε συρτάρι… Ναι, οι σκούπες της Kärcher είναι τόσο μπροστά που «δεν υπάρχουν», γιατί έχουν τεράστια γκάμαμοναδική αντοχή και αξιοπιστίαεπαγγελματική τεχνογνωσία και ισχύ

Ανακάλυψε την T 11/1 HEPA 14
Βιώσιμη και υγιεινή – κατά της σκόνης και των ρύπων: Η T 11/1 HEPA Re!Plast είναι κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένα υλικά* και επομένως είναι ιδιαίτερα βιώσιμη. Εντυπωσιάζει επίσης με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης καθώς και με το εξαιρετικά αποτελεσματικό φίλτρο HEPA 14, το χαμηλό βάρος και την πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. * Όλα τα πλαστικά μέρη, εκτός από τα εξαρτήματα.

Σκούπες αναρρόφησης VC 

Ανακάλυψε τις σκούπες VC stick της Kärcher

Οι ηλεκτρικές σκούπες VC της Kärcher είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! Ιδανικές για διαμερίσματα και μικρά σπίτια, οι VC εντυπωσιάζουν, καθώς συνδυάζουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης και ευελιξία! Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στην κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, ενώ η λειτουργία “Boost” ενδείκνυται για τον καθαρισμό πιο απαιτητικών σημείων.

Η σκούπα stick VC 7 Signature Line άμεσα αναγνωρίσιμη ως η καλύτερη συσκευή στην κατηγορία της!

Μόνο τα πιο καινοτόμα και ισχυρά προϊόντα μας φέρουν την υπογραφή του πρωτοπόρου της τεχνολογίας και ιδρυτή της εταιρείας Alfred Kärcher.  Με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως ο αισθητήρας σκόνης, το ενεργό ακροφύσιο δαπέδου ή ο έλεγχος ισχύος 2 σταδίων, θέτει επίσης νέα πρότυπα στα αποτελέσματα καθαρισμού και στο χρόνο λειτουργίας. Χάρη στη δεύτερη μπαταρία, η VC 7 Signature Line είναι πάντα έτοιμη για χρήση για να καθαρίσει γρήγορα σε μεγάλα νοικοκυριά.

VC 4 Cordless myHome | Σκούπα μπαταρίας Stick
189,99 
Η σκούπα μπαταρίας VC 4 Cordless myHome κάνει τον καθαρισμό με ηλεκτρική σκούπα σε μικρά νοικοκυριά πιο εύκολο από ποτέ χάρη στην ελαφριά σχεδίαση.
VC 6 Cordless ourFamily | Σκούπα μπαταρίας Stick
279,99 
Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.
VC 7 Signature Line | Σκούπα μπαταρίας Stick
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία. Με εργαλείο καθαρισμού φίλτρου, ακροφύσιο σχισμών, μίνι βούρτσα turbo, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος και επιτοίχιο στήριγμα με λειτουργία φόρτισης.
Ηλεκτρικη σκούπα χωρίς σακούλα
VC 3

Η πολυκυκλωνική ηλεκτρική σκούπα VC 3 της Kärcher είναι ιδανική για διαμερίσματα και μικρότερα σπίτια λόγω του μικρού μεγέθους της. Όχι μόνο καθαρίζει τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά, αλλά χάρη στο ακροφύσιο σχισμών και τη μαλακή βούρτσα, παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολα ως προς την πρόσβαση σημεία και σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το φίλτρο υγιεινής HEPA, το οποίο φιλτράρει αξιόπιστα τη λεπτή βρωμιά, όπως η γύρη ή άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, και η πρακτική θέση στάθμευσης.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα
Ανακάλυψε τις σκούπες που είναι ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες!

Η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα VC 2 της Kärcher είναι ιδανική για χρήση σε διαμερίσματα ή μικρότερα σπίτια. Μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους και παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα καθαρισμού. Επιπλέον, η VC 2 εντυπωσιάζει με πολλά βολικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη επανατύλιξη του καλωδίου, η οποία επιτρέπει στο καλώδιο να μαζεύεται γρήγορα μετά τη χρήση, την πτυσσόμενη λαβή μεταφοράς, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά και το κατέβασμα σκαλοπατιών, τον έλεγχο μεταβλητής ισχύος στη συσκευή και στη θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ.

Σκούπες – καθαριστές χαλιών SE
Ανακάλυψε τις σκούπες που καθαρίζουν χαλιά και υφασμάτινες επιφάνειες!

Οι κορυφαίες σκούπες πλύσης-απόπλυσης SE προσφέρουν ένα άψογο αποτέλεσμα στον καθαρισμό χαλιών, υφασμάτινων επιφανειών, στρωμάτων, ταπετσαριών αλλά και καθισμάτων αυτοκινήτου. Χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσεις τα χαλιά ή τις μοκέτες σου, οι SE καθαρίζουν άψογα, βαθιά, και με τον πιο υγιεινό τρόπο, ενώ τα χαλιά σου είναι έτοιμα πολύ σύντομα χάρη στην τεχνολογία ακροφύσιων της Kärcher. Και όχι μόνο! Οι SE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης και έτσι έχεις μια σκούπα 3 σε 1 με άπειρες εφαρμογές!  Μια SE είναι η ιδανική επιλογή για σπίτια με μικρά παιδιά, κατοικίδια ζώα, ή/και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.
SE εντυπωσίασε;

SE 3-18 Compact | Μηχανή πλύσης – απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών μπαταρίας
169,99 
Η ισχυρή μηχανή ψεκασμού - αναρρόφησης θα σε εντυπωσιάσει καθαρίζοντας βαθιά μέσα στις ίνες του εσωτερικού του οχήματος ή του χαλιού. Προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη σε μια μπαταρία 18 V και τη λειτουργία έκπλυσης για τον καθαρισμό της συσκευής.
SE 4 | Μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών
199,99 
Η μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης SE 4 καθαρίζει με ευκολία τις υφασμάτινες επιφάνειες σχολαστικά για υγιεινό καθαρισμό μέχρι τις ίνες. Ιδανική για οικογένειες, αλλεργικούς και νοικοκυριά με κατοικίδια ζώα.
SE 5 | Μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών
279,99 
Η μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης SE 5 καθαρίζει με ευκολία υφασμάτινες επιφάνειες, όπως χαλιά ή ταπετσαρίες επίπλων, για υγιεινό επίπεδο καθαρισμού μέχρι τις ίνες. Ιδανική για οικογένειες, αλλεργικούς και νοικοκυριά με κατοικίδια ζώα.
Σκούπα με φίλτρο νερού DS
Ανακάλυψε τις σκούπες που είναι ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες!

Οι DS είναι οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης που καθαρίζουν άψογα σκληρά δάπεδα, χαλιά, επιφάνειες με πλακάκια και… τον αέρα! Γιατί οι DS διαθέτουν σύστημα φίλτρου πολλαπλών επιπέδων καινοτόμου τεχνολογίας που καθαρίζει τον εξερχόμενο αέρα κατά 99,5%! Κι έτσι, ενώ καθαρίζεις, αναπνέεις πραγματικά φρέσκο, καθαρό αέρα! Αν υποφέρεις από αλλεργίες ή αν απλά θέλεις να απολαμβάνεις στο σπίτι σου μια καθαρή, ευχάριστη ατμόσφαιρα, μια DS είναι η ιδανική απάντηση στις ανάγκες σου.

Σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Ανακάλυψε τις σκούπες που ρουφάνε τα πάντα!

Οι WD είναι σκληρές και συναρπαστικές! Οι ηλεκτρικές σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher τα βάζουν με γυαλιά, καρφιά, μπάζα και νερά, τα φίλτρα τους δεν χρειάζονται χειροκίνητο καθαρισμό, ενώ έχουν διαρκή, ιδιαίτερα μεγάλη αναρροφητική ισχύ, χωρίς διακοπές. Με μια WD δεν έρχεσαι σε επαφή με τη βρωμιά, κερδίζεις σε χρόνο, σε αποτελεσματικότητα και σε κατανάλωση ρεύματος ενώ μπορείς να την χρησιμοποιείς τόσο περιστασιακά όσο και εντατικά. Οι WD αντέχουν τα πάντα! Ιδανικές για δύσκολες αποστολές καθαρισμού, οι WD είναι κατάλληλες για αποθήκες αλλά και για το σπίτι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κανονικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης με πολλές εφαρμογές. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις κι εσύ τις πιο σκληρές σκούπες του κόσμου!

Σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης

Ανακάλυψε τις σκούπες που εξαφανίζουν τη στάχτη!

Οι AD είναι οι κορυφαίες σκούπες αναρρόφησης στάχτης και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher που εντυπωσιάζουν με την τεχνολογία, την αντοχή, την ποιότητα κατασκευής και την ασύγκριτη αποτελεσματικότητά τους. Ρουφούν τη στάχτη από το τζάκι χωρίς κόπο, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ διαθέτουν εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης με μεγάλη διάρκεια χάρη στο σύστημα ημιαυτόματου τινάγματος φίλτρου που προστατεύει από την άμεση επαφή με τους ρύπους. Οι ηλεκτρικές σκούπες ΑD σε κερδίζουν με την απόδοση και την ευελιξία τους, ιδιαίτερα στις γωνίες και τα δυσπρόσιτα σημεία της καμινάδας, αναρροφώντας όλα τα υπολείμματα στάχτης. Επίσης, έχουν έξυπνο, compact σχεδιασμό που κάνει την αποθήκευσή τους μια εύκολη υπόθεση, ενώ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σαν κανονικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης.

Product Image
109,99 
Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα στάχτης και ξηρής αναρρόφησης για την ασφαλή απομάκρυνση της στάχτης χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπ...
Product Image
129,99 
Εύκολη απόρριψη της στάχτης χωρίς να έρχεστε σε επαφή με οποιουσδήποτε ρύπους: Η ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης στάχτης και ξηρής αν...
Product Image
249,99 
Ισχυρή σκούπα στάχτης με μπαταρία, η AD 2 Battery με σταθερά υψηλή ισχύ αναρρόφησης χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία ReBoost για...
Product Image
199,99 
Για γρήγορο και χωρίς σκόνη καθαρισμό τζακιών, συστημάτων θέρμανσης με πέλετ ή μπάρμπεκιου με κάρβουνο: σκούπα στάχτης AD 2 Batter...

Επαναφορτιζόμενα σκουπάκια 

Ανακάλυψε τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια CVH!

Εκεί όπου η ηλεκτρική σκούπα είναι περιττή, το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της Kärcher έρχεται για να σου λύσει τα χέρια και να γίνει ο αγαπημένος σου βοηθός στον καθημερινό καθαρισμό σε όλο το σπίτι αλλά και το αυτοκίνητο! Είναι ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στον χειρισμό και θα κάνει όλους τους ρύπους παρελθόν ανα πάσα στιγμή και με μέγιστη κινητικότητα! Ιδανικό για τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, συνθετικών δαπέδων και με πλακάκια. Χωρίς καλώδια και χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις!

Ισχυρός βοηθός για καθημερινές δουλειές

Οι ρύποι δεν έχουν καμία πιθανότητα ενάντια στο επαναφοριζόμενο σκουπάκι μπαταρίας της Kärcher: Το  CVH 2 είναι ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στον χειρισμό και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός σου για τον καθημερινό καθαρισμό στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.
Δημητριακά κάτω από το τραπέζι; Επίμονοι ρύποι στα χαλιά;
Το ισχυρό επαναφορτιζόμενο σκουπακι θα τα κάνει όλα αυτά παρελθόν. Το CVH 2 συνδυάζει συμπαγή σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση, η οποία επιτρέπει το σκούπισμα μεγαλύτερων ψίχουλων – οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και με μέγιστη κινητικότητα.

Αποτελεσματικό σύστημα φίλτρου

Η τέλεια παγίδα για τους ρύπους: Χάρη στο προφίλτρο του, ένα λεπτό μεταλλικό πλέγμα, το σύστημα φίλτρου δύο βημάτων συγκρατεί αποτελεσματικά τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το φίλτρο υγιεινής HEPA 12 (EN 1822:1998), το οποίο εξασφαλίζει καθαρό εξερχόμενο αέρα , απορροφά με επιτυχία ακόμη και τα πιο λεπτά σωματίδια και μπορεί επίσης να καθαριστεί και να αντικατασταθεί εύκολα. Αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τη διάρκεια ζωής!

CVH 2 | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
54,99 
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 2 που λειτουργεί με μπαταρία είναι ελαφρύ και συμπαγές και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός για καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.
Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ 5

Ανακάλυψε το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ 5!

Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ 5 προσφέρει μια γρήγορη και πρακτική λύση για τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού. Είναι ιδανική λύση για σπίτια με κατοικίδια και σπίτια φοιτητών που δεν έχουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο! Η ρυθμιζόμενη σε ύψος πτυσσόμενη τηλεσκοπική λαβή σου δίνει τη δυνατότητα να σκουπίζεις το πάτωμα σε χρόνο μηδέν, ακόμα και κάτω από έπιπλα με πολύ χαμηλό ύψος, χωρίς να χρειάζεται να το λυγίζεις. Το δοχείο απορριμάτων αφαιρείται και κουμπώνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους. Γρήγορο, διασθητικό, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας…. απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους από όλα τα είδη δαπέδων!

69,99 
Για αποτελεσματικό ενδιάμεσο καθαρισμό: Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου KB 5 είναι γρήγορα έτοιμο για χρήση και διαθέτει εξαι...
Τζαμοκαθαριστλες WV
Ανακάλυψε μία πολύτιμη εναλλακτική στον καθαρισμό τζαμιών και λείων επιφανειών

Τζάμια, βιτρίνες, πλακάκια, πάγκοι, τραπέζια… Οι μπαταριοκίνητοι τζαμοκαθαριστές WV της Kärcher είναι ιδανικοί για τον άψογο καθαρισμό τζαμιών και λείων επιφανειών. Χωρίς γδαρσίματα, σταξίματα και γραμμές, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, οι WV αφαιρούν εύκολα τη βρωμιά από κάθε λεία επιφάνεια, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα εξοικονομώντας και χρόνο και κόπο. Με χαμηλό βάρος και θόρυβο και υψηλή αποτελεσματικότητα, οι WV είναι τα εύχρηστα πολυεργαλεία που σου λύνουν τα χέρια!

124,99 
Ο ασύρματος τζαμοκαθαριστής WV 7 Signature Line με καινοτόμο χείλος αναρρόφησης για ευέλικτη χρήση. Με μπουκάλι ψεκασμού, δύο πανά...
64,99 
Εύκολος χειρισμός, χωρίς σταξίματα χάρη στην αναρρόφηση και μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου – με το αυθεντικό σύστημα καθαρισμού τζαμιώ...
54,99 
Με το τζαμοκαθαριστή WV 1 Plus και το μπουκάλι ψεκασμού με πανί μικροϊνών, μπορείς να καθαρίσεις τα παράθυρα χωρίς κόπο και τρεις...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top