Σκούπες που ρουφάνε στάχτη, γυαλιά, καρφιά, μπάζα, ακόμα και τον Covid, πλένουν χαλιά, γίνονται φυσητήρες, φιλτράρουν τις αλλεργίες, κάνουν «τζάμι» τις λείες επιφάνειες, δεν έχουν καλώδια, χωράνε σε συρτάρι… Ναι, οι σκούπες της Kärcher είναι τόσο μπροστά που «δεν υπάρχουν», γιατί έχουν τεράστια γκάμα, μοναδική αντοχή και αξιοπιστία, επαγγελματική τεχνογνωσία και ισχύ. Μόνο η Kärcher μπορεί να σε κάνει να ανακαλύψεις ξανά τις σκούπες!

 

Ανακάλυψε τις σκούπες VC της Kärcher

 

 

 

Οι σκούπες ξηρής αναρρόφησης VC της Kärcher είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! Ιδανικές για διαμερίσματα και μικρά σπίτια, οι VC εντυπωσιάζουν, καθώς συνδυάζουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης και ευελιξία! Με μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει σκούπες με πολύ-κυκλωνική τεχνολογία για να μη χρειάζεται σακούλα, σκούπες χαμηλού θορύβου, σκούπες με φίλτρο HEPA 12 που φιλτράρει τη γύρη και άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, σκούπες ευέλικτες χωρίς καλώδια, σκούπες τόσο compact που χωράνε παντού, ακόμα και σε ένα συρτάρι, οι VC έχουν την απάντηση σε κάθε ανάγκη καθαρισμού!

Προσφορά!
VC 2 *EU | Σκούπα αναρρόφ...
139,99 
Ιδανική για εύκολο καθαρισμό σε διαμερίσματα και μικρά σπίτια: Η compact και εύκολη στη χρ...
Προσφορά!
VC 3 | Σκούπα αναρρόφησης
139,99 
Εξοικονομείτε χρόνο χάρη στο ότι δεν χρειάζεται να αλλάζετε σακούλες φίλτρου και να αγοράζ...
VC 5 | Σκούπα χειρός
199,99 
Μικρή, αλλά ισχυρή: Η compact σκούπα αναρρόφησης της Kärcher VC 5 δεν διαθέτει σακούλα, κα...
Προσφορά!
Stick VC 4 Cordless myHom...
219,99 
Εύκολo σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα χάρη στην ελαφριά σχεδίαση: Με τη VC 4 Cordless myHom...
Προσφορά!
Stick VC 6 Cordless ourFa...
329,99 
Εύκολος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα OurFamily V...

Ανακάλυψε την T 11/1 HEPA 14

 
 Για πρώτη φορά, μια επαγγελματική σκούπα με υψηλές επιδόσεις και ασύγκριτη αντοχή έρχεται σπίτι σου! Η Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 είναι ισχυρή, πολύ ελαφριά μόλις 4,3kg, εργονομική, αθόρυβη και με στιβαρό σχεδιασμό για εντατική χρήση και προστασία από ανατροπές. Και όχι μόνο! Η Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 είναι η πρώτη σκούπα στον κόσμο με ΗΕΡΑ 14, το πιο εξελιγμένο φίλτρο αέρα που εμπιστεύονται στα αεροπλάνα και διασφαλίζει εξαιρετικά υψηλή κατακράτηση των σωματιδίων ακόμα και των σωματιδίων του κορωνοϊού. Έτσι, η Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 είναι η μοναδική σκούπα που ρουφάει όχι μόνο τη βρωμιά αλλά και μικρόβια, ιούς, ακόμα και τον κορωνοϊό! Όπως βλέπεις, η Τ 11/1 HEPA 14 είναι πραγματικά απίστευτη! Και τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου σε απίστευτη τιμή!
Προσφορά!
129,99 

Ανακάλυψε τις σκούπες που είναι ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες!

 

 

 

Οι DS είναι οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης που καθαρίζουν άψογα σκληρά δάπεδα, χαλιά, επιφάνειες με πλακάκια και… τον αέρα! Γιατί οι DS διαθέτουν σύστημα φίλτρου πολλαπλών επιπέδων καινοτόμου τεχνολογίας που καθαρίζει τον εξερχόμενο αέρα κατά 99,5%!  Κι έτσι, ενώ καθαρίζεις, αναπνέεις πραγματικά φρέσκο, καθαρό αέρα! Αν υποφέρεις από αλλεργίες ή αν απλά θέλεις να απολαμβάνεις στο σπίτι σου μια καθαρή, ευχάριστη ατμόσφαιρα, μια DS είναι η ιδανική απάντηση στις ανάγκες σου.

Ανακάλυψε τις σκούπες που ρουφάνε τα πάντα!

 

 

 

Οι WD είναι σκληρές και συναρπαστικές! Οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher τα βάζουν με γυαλιά, καρφιά, μπάζα και νερά, τα φίλτρα τους δεν χρειάζονται χειροκίνητο καθαρισμό, ενώ έχουν διαρκή, ιδιαίτερα μεγάλη αναρροφητική ισχύ, χωρίς διακοπές. Με μια WD δεν έρχεσαι σε επαφή με τη βρωμιά, κερδίζεις σε χρόνο, σε αποτελεσματικότητα και σε κατανάλωση ρεύματος ενώ μπορείς να την χρησιμοποιείς τόσο περιστασιακά όσο και εντατικά. Οι WD αντέχουν τα πάντα! Ιδανικές για δύσκολες αποστολές καθαρισμού, οι WD είναι κατάλληλες για αποθήκες αλλά και για το σπίτι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κανονικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης με πολλές εφαρμογές. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις κι εσύ τις πιο σκληρές σκούπες του κόσμου!

Ανακάλυψε τις σκούπες που καθαρίζουν χαλιά και υφασμάτινες επιφάνειες!

 

 

 

Οι κορυφαίες σκούπες πλύσης-απόπλυσης SE προσφέρουν ένα άψογο αποτέλεσμα στον καθαρισμό χαλιών, υφασμάτινων επιφανειών, στρωμάτων, ταπετσαριών αλλά και καθισμάτων αυτοκινήτου. Χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσεις τα χαλιά ή τις μοκέτες σου, οι SE καθαρίζουν άψογα, βαθιά, και με τον πιο υγιεινό τρόπο, ενώ τα χαλιά σου είναι έτοιμα πολύ σύντομα χάρη στην τεχνολογία ακροφύσιων της Kärcher. Και όχι μόνο! Οι SE μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης και έτσι έχεις μια σκούπα 3 σε 1 με άπειρες εφαρμογές!  Μια SE είναι η ιδανική επιλογή για σπίτια με μικρά παιδιά, κατοικίδια ζώα, ή/και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.
SE εντυπωσίασε;

Προσφορά!
359,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
Προσφορά!
264,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Ανακάλυψε μία πολύτιμη εναλλακτική στον καθαρισμό τζαμιών και λείων επιφανειών

 

Τζάμια, βιτρίνες, πλακάκια, πάγκοι, τραπέζια… Οι μπαταριοκίνητοι τζαμοκαθαριστές WV της Kärcher είναι ιδανικοί για τον άψογο καθαρισμό τζαμιών και λείων επιφανειών. Χωρίς γδαρσίματα, σταξίματα και γραμμές, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, οι WV αφαιρούν εύκολα τη βρωμιά από κάθε λεία επιφάνεια, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα εξοικονομώντας και χρόνο και κόπο. Με χαμηλό βάρος και θόρυβο και υψηλή αποτελεσματικότητα, οι WV είναι τα εύχρηστα πολυεργαλεία που σου λύνουν τα χέρια!

Ανακάλυψε τις σκούπες που εξαφανίζουν τη στάχτη!

 

 

Οι AD είναι οι κορυφαίες σκούπες αναρρόφησης στάχτης και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher που εντυπωσιάζουν με την τεχνολογία, την αντοχή, την ποιότητα κατασκευής και την ασύγκριτη αποτελεσματικότητά τους. Ρουφούν τη στάχτη από το τζάκι χωρίς κόπο, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ διαθέτουν εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης με μεγάλη διάρκεια χάρη στο σύστημα ημιαυτόματου τινάγματος φίλτρου που προστατεύει από την άμεση επαφή με τους ρύπους. Οι AD σε κερδίζουν με την απόδοση και την ευελιξία τους, ιδιαίτερα στις γωνίες και τα δυσπρόσιτα σημεία της καμινάδας, αναρροφώντας όλα τα υπολείμματα στάχτης. Επίσης, έχουν έξυπνο, compact σχεδιασμό που κάνει την αποθήκευσή τους μια εύκολη υπόθεση, ενώ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σαν κανονικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης.

129,99 
Η σκούπα στάχτης είναι η ιδανική συσκευή για την αφαίρεση στάχτης απλά, γρήγορα και άνετα. Με το εξαιρετικά μακρύ ακροφύσιο σχισμή...
Προσφορά!
249,99 
Ισχυρή σκούπα στάχτης με μπαταρία, η AD 2 Battery με σταθερά υψηλή ισχύ αναρρόφησης χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία ReBoost για...
199,99 
Για γρήγορο και χωρίς σκόνη καθαρισμό τζακιών, συστημάτων θέρμανσης με πέλετ ή μπάρμπεκιου με κάρβουνο: σκούπα στάχτης AD 2 Batter...
Προσφορά!
149,99 
Εύκολη απόρριψη της στάχτης χωρίς να έρχεστε σε επαφή με οποιουσδήποτε ρύπους: Η ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης στάχτης και ξηρής αν...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών